adelaidea
Poznat
- Poruka
- 7.904
Muka kad treba mršati, muka kad se treba podgojiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jedem UH, banane isto![]()
Zato sto mi ne trebaju prazne kalorije. Mislim, jedem pomalo, tipa hleb od celog zrna, ali ne jedem krompir, pirinac i slicnoA želiš da se ugojiš ?
A zašto ne jedeš UH ?
Krompir,pirinač i ovas nisu prazne kalorijeZato sto mi ne trebaju prazne kalorije. Mislim, jedem pomalo, tipa hleb od celog zrna, ali ne jedem krompir, pirinac i slicno
Loša čokolada je prazna kalorija, beli hleb, većina kupovnih slatkišaZato sto mi ne trebaju prazne kalorije. Mislim, jedem pomalo, tipa hleb od celog zrna, ali ne jedem krompir, pirinac i slicno
Jedem crnu cokoladu, cak i ona 70% kakao mi je okej. Kolač pravim sama od kombinacije spelte, bademovog brasna i mlevenih lesnika, onda stavim recimo sumsko voce unutra ili jabuke i cimet i sl.Loša čokolada je prazna kalorija, beli hleb, većina kupovnih slatkiša
Kvalitetan kolač/sladoled ili crna čokolada nisu
Visoka sam 173cm i trenutno imam 54kg, sto mi je kilaza iz vremena fakulteta. Cilj mi je 60kg, to je moja idealna kilaza, ovo je premrsavoMa sta imas da se gojis,budi mršava ,mršavo je seksi
Visoka sam 173cm i trenutno imam 54kg, sto mi je kilaza iz vremena fakulteta. Cilj mi je 60kg, to je moja idealna kilaza, ovo je premrsavo
Sad sam našao, znam da sam skoro pitao...eritrol (mada kazu nije ok ni on..) ili med,stevija je isto ok ali ima malo drugaciji ukus.
Jesi li siguran da ne pišeš gluposti tj. neosnovane stereotipije?A ujutru odmah uz kafu sabi mericu Whey praška sa vodom, da odlazak na wc bude vatrometan![]()
.. samim tim pitanjem da li sam siguran ,da li su stereotipie ili gluposti , dokazuješ da nisi svetan ili se samo praviš ds ti je nepoznata činjenica o tome koji procenat korisnika praška zvanog whey to iskenjja u roku od pola sata od uzimanja.....Jesi li siguran da ne pišeš gluposti tj. neosnovane stereotipije?
Možda na tebe zaista ima takve efekte ali (ako si ti u pravu) zašto svi koji to koriste NEMAJU takvu lošu reakciju? Dakle, da uzrok ne mora biti u samom whey proteinu (izvorni uzrok) već možda u tvojoj lično netoleranciji na njega... ili u nekom njegovom dodatnom sastojku (aroma, zaslađivači, zgušnjivači i sl.) Da li si nekad probao tzv. "natural" whey protein (bez ikakvih pomenutih aditiva) i da li si i od takvog imao iste probleme?