„Nova Baba Vanga” predviđa katastrofu 5.jula 2025.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.149
Proročanstva japanske Baba Vange uključuju marš 2011. godine, tohoku zemljotres i cunami, smrt princeze Dajane i Freda Merjurija, pandemija korona virusa
Japanska „nova Baba Vanga” koju često mediji tako nazivaju – u stvari je Mikako Tosaka (Mikako Tosaka) ili joj se nekad pogrešno pripisuju predviđanja bez navođenja stvarne osobe. Za razliku od Baba Vange, koja je bila slepa proročica iz Bugarske, ova „japanska proročica” je više mit medija i društvenih mreža, često bez ozbiljnih izvora.Međutim, u raznim tabloidima i na portalima se pojavljuju predviđanja koja se pripisuju „japanskoj Baba Vangi”

688z387_large-tsunami-wave-crashing-into-city.jpg

Najčešće pominjana „predviđanja”:

Veliki zemljotresi u Aziji – posebno u Japanu i Indoneziji.
Pojava novog virusa – koji bi navodno mogao izazvati „globalnu panika” sličnu kovidu, ali brže proći.
Prelomna otkrića u medicini – lekovi za karcinom i Alchajmerovu bolest.
Kontakt sa vanzemaljcima – tokom naredne decenije, najpre „informativan” a kasnije i fizički.
Globalni sukob – koji će početi kao ekonomski, a prerasti u ozbiljnije geopolitičke napetosti.
Masovna migracija ljudi iz velikih gradova – usled klimatskih katastrofa ili nestašica.

Ono što je najvažnije predviđa se veliki cunami, prenosi Hindustan Times,
koji bi trebalo da se dogodi 5.jula ove godine o čemu pišu mnogi azijski mediji.

Japanska proročica se spominje učestalo zadnjih dana kako se počelo tresti u Japanskom lancu malih otočića.
Mislim da je u zadnjih sedmicu dana bilo preko 1,000 potresa do blizu 6 po Rihteru.

Obično potresi dodju do najvećeg a posle dolaze aftershocks koji su manji ali u ovim slučaju nema reda i sve su jači. Posebno igra veliku ulogu na kojoj su dubini a ovi su na dubini oko 10km. Trebalo bi dobro da zatrese da bi se lava probila.

Japanska proročica je vjerovatno koristila astrologiju za svoja predvidjanja.

Npr. Jupiter čini stvari bombastičnijim i kad prelazi u Rak koji je znak vode a na to Mjesec je gospodar vode onda mogu da se očekuju brze i jake poplave kao cunami. U astrologiji može da predvidi koja je sedmica punog Mjeseca i lupi datum da može najviše da maši za dan dva ako se desi..

Svi današnji “proroci” se služe astrologijom za predvidjanja. Što bolje znaju čitati kombinovane magnetne uticaje planeta to su im bolje šanse da ubodu neki dogadjaj.

Ja sam imala dvije vizije u snu. Jedna mi je spasila glavu davno a drugu nisam skontala do kraja. Opet mislim da je to neka duboka intuicija vezana za neka poznavanja situacije i okoline..ne znam.

opiši tu prvu...:think:
Taj je vjerovatno realizacija duboke intuicije koja je jednako mistična.

Za jaku intuiciju trebaju hiper osjetljivi senzori empatije i doživljaja svega oko sebe, kombinovani sa brdom zakopane memorije da bi se rodila slika..

Nebi baš..neke stvari i uvjerenja treba da držimo za sebe jer dolaze iz sopstvenih iskustava i zaključaka.

Back