Nova 2011 u Budimpesti

Da li znate neku agenciju ili privatnika ko vozi do Budimpeste?Da li imate iskustva sa online booking sobe?I sto je najvaznije kakav je provod u Budapest?!:bye:

Sto se tice online booking-a ja sam rezervisao ove i prosle godine hotele i hostele u 7 zemalja u evropi i sve funkcionise vrlo prosto. Isao sam preko www.booking.com i nesto jeftinija varijanta www.hostelworld.com... pronadjes sta te zanima, rezervises, dobijes svoj id broj koji pokazes kad dodjes u hotel... mozes da platis karticom ili u kesu u hotelu kad stignes... sve sto je navedeno u opisu hotela stvarno i postoji(znaci nije prevara) i tako.. ako te zanima jos nesto ti pitaj

Sto se tice Budimpeste najbolje je da ides mini kombijem koji organizuje turisticka agencija GEA, u Kneza Milosa se nalaze pored Kanadske Ambasade. Online bookiranje nije lose ako imas svoju kreditnu karticu jer nju moras dati prilikom bukiranja. Mozes pogledati i sajt www.volimdakupujem.rs gde imaju deo Gde za Novu Godinu, tako da mozda i tu nadjes nesto.

Pozrav i nadam se da sam ti pomogla malkice :)

Preko Plane turs sam bila tri dana u Budimpesti u novembru. Smestaj je u fantastičnom hotelu Atlas koji se nalazi u centru grada, dva noćenja sa super doručkom. Put, smestaj, osiguranje, poseta Sent Adreji i usluga vodiča za razgledanje znamenitosti koštalo je 92 eura. Baš povoljno. Mislim da se ovakva tura radi i za doček Nove godine, proverite na sajtu PLANE TURS. Od mene sve pohvale za njih. Aranžmani su im jeftini, a tamo ste dovojno dana da vidite ono sto su oni planirali da vam pokazu i imate vremena da obiđete ono sto vas zanima. Srečan put.

Preko Plane turs sam bila tri dana u Budimpesti u novembru. Smestaj je u fantastičnom hotelu Atlas koji se nalazi u centru grada, dva noćenja sa super doručkom. Put, smestaj, osiguranje, poseta Sent Adreji i usluga vodiča za razgledanje znamenitosti koštalo je 92 eura. Baš povoljno. Mislim da se ovakva tura radi i za doček Nove godine, proverite na sajtu PLANE TURS. Od mene sve pohvale za njih. Aranžmani su im jeftini, a tamo ste dovojno dana da vidite ono sto su oni planirali da vam pokazu i imate vremena da obiđete ono sto vas zanima. Srečan put.

argus turs ima to isto za 60 e

Back