Nov auto bez kamate?

mario80

Stara legenda
Poruka
75.855
Potpuno nov auto na kredit bez kamate. Evo ja ubeđujem ženu da ostavi pušenje i za te pare kupi potpuno novog klia. Dakle mesečno daje 200 evra na cigare (najskuplje) a za 195 evra ima NOV AUTO. Klišu na tng.

https://www.hitauto.rs/akcija-i-pop...-0-posto-kamate-na-5-godina-za-renault-vozila

004086e24c.webp

Ostavite pušenje ikupite NOV auto za iste pare!

To bez kamate ko god napise, laze ko pas....jer, ti pare uzmu unapred koliko je kamata.
Kada izracunas razliku izmedju kes kredita ili kes isplatu auta sa ovim "bez kamate" vise izadje nego kamata.
"Bez kamate" je cista navlaka kao sibicarenje, kad kupujes prodavac, hitauto, naplati 300e za kupovinu na kredit, pa onaj koji daje kredit, banka, zaracuna osiguranje oko 400e...ili obrnuto.
Jedini kredit i popust koji se isplati je kod tojote....i uslovi su najbolji, ostali lazu.

I svakako da se sada vise isplati kupiti nov auto direktno od proizvodjaca....

Potpuno nov auto na kredit bez kamate. Evo ja ubeđujem ženu da ostavi pušenje i za te pare kupi potpuno novog klia. Dakle mesečno daje 200 evra na cigare (najskuplje) a za 195 evra ima NOV AUTO. Klišu na tng.

https://www.hitauto.rs/akcija-i-pop...-0-posto-kamate-na-5-godina-za-renault-vozila

004086e24c.webp

Ostavite pušenje ikupite NOV auto za iste pare!
Ti i dalje ne odgovaraš koji su to i koliko je tih (u postotku npr.) koji mogu kupiti nov auto kome je rata 200€.

Što mene pitaš ja kupujem novo za keš u pogrešnoj si crkvi. Pitaj ove stranačke botove zaposlene po državnim institucijama kako šamaraju kredite.
Pa ti stalno govoriš da ljudi trebaju kupovati nove aute. Evo i u prvoj poruci si rekao, ostavite se pušenja, kupite nov auto. A ja te pitam otkud će ljudi koji žive u Srbiji gdje je minimalna plaća 300€, medijalna plaća oko 455€ i prosječna oko 600€, kupiti novi auto? Ako daješ takve prijedloge cijelo vrijeme, onda valjda imaš i savijet da daš ljudima kako da kupe?
Kod nas je ipak bolje i lakše, ali svejedno mali broj ljudi si može priuštiti nov auto i kod nas.

To bez kamate ko god napise, laze ko pas....jer, ti pare uzmu unapred koliko je kamata.
Kada izracunas razliku izmedju kes kredita ili kes isplatu auta sa ovim "bez kamate" vise izadje nego kamata.
"Bez kamate" je cista navlaka kao sibicarenje, kad kupujes prodavac, hitauto, naplati 300e za kupovinu na kredit, pa onaj koji daje kredit, banka, zaracuna osiguranje oko 400e...ili obrnuto.
Jedini kredit i popust koji se isplati je kod tojote....i uslovi su najbolji, ostali lazu.

I svakako da se sada vise isplati kupiti nov auto direktno od proizvodjaca....
Ma jok fora je u popustima ili opremi koju izdogovaraš sa dilerom. Umesto da ti da recimo bolji paket opreme za iste pare to ode banci.

Pa ti stalno govoriš da ljudi trebaju kupovati nove aute. Evo i u prvoj poruci si rekao, ostavite se pušenja, kupite nov auto. A ja te pitam otkud će ljudi koji žive u Srbiji gdje je minimalna plaća 300€, medijalna plaća oko 455€ i prosječna oko 600€, kupiti novi auto? Ako daješ takve prijedloge cijelo vrijeme, onda valjda imaš i savijet da daš ljudima kako da kupe?
Kod nas je ipak bolje i lakše, ali svejedno mali broj ljudi si može priuštiti nov auto i kod nas.
Auto ni na zapadu nije prioritet već luxuz koji dolazi na red tek posto ostvare prioritete : kuca ,posao,deca i sve oko njih ..

Poslednja izmena:
Auto ni na zapadu nije prioritet već luxuz koji dolazi na red tek posto ostvare prioritete : kuca ,posao,deca i sve oko njih ..
Na zapadu ljudima kuća uopšte nije prioritet svi rade za plate od po par hiljada evra i žive u iznajmljenim stanovima koji su do 1000 evra sa sve režijama. Pričam o strancima a ne našim čobanima kada odu tamo pa prvo skupljaju za auto i jedu mačju ranu.

Dakle auto se uzima gotovo neprimetno za naše pojmove kao što mi kupujemo toalet papir i trošimo na brisanje guzice.

E sad probaj da zamisliš dvoje koji imaju po 2500 ili 3000 evra plate, žive u iznajmljenom stanu za 1000 evra i kupuju nov auto sa ratom kredita od 200 evra mesečno. Luksuzno zar ne?

Poslednja izmena:
Na zapadu ljudima kuća uopšte nije prioritet svi rade za plate od po par hiljada evra i žive u iznajmljenim stanovima koji su do 1000 evra sa sve režijama. Pričam o strancima a ne našim čobanima kada odu tamo pa prvo skupljaju za auto i jedu mačju ranu.

Dakle auto se uzima gotovo neprimetno za naše pojmove kao što mi kupujemo toalet papir i trošimo na brisanje guzice.

E sad probaj da zamisliš dvoje koji imaju po 2500 ili 3000 evra plate, žive u iznajmljenom stanu za 1000 evra i kupuju nov auto sa ratom kredita od 200 evra mesečno. Luksuzno zar ne?
A što si ti sad pametan. Pa to ti ja govorim od početka. Govorim ti da je u Hrvatskoj lakše. Naravno da je na zapadu još lakše. Ali ovdje pričamo o Srbiji i državama bivše države. Slovencima je još lakše nego nama. Slovenci imaju oko 750€ minimalne plaće i vjerojatno preko 1000€ medijalne plaće. Znači ako dvoje rade i imaju 815€ medijalne plaće, to je 1630€ mjesečno i imaju svoj stan i/ili kuću mogu dati bez problema 200€ za ratu za auto.
Ali ni u Hrvatskoj nema baš toliko puno ljudi koji imaju 1630€ (dvije medijalne plaće) mjesečno.

Koja hrvatska te spopala ti mora da si ispao na glavu kada si bio mali.

TEMA je NOV automobil umesto cigara!
Pa nedokazani čovječe ti si u postu iznad spominjao plaće na zapadu. A ja ti govorim da ako netko nema za cigare, da neće imati ni za auto. Ni u Srbiji, a ni u Hrvatskoj. Opet ponavljam, ti si sve započeo tvrdnjom da treba kupovati nove aute, a ja pitam otkud? I u Srbiji i u Hrvatskoj. Izbjegavaš odgovore, a samo znaš lupetati kupi novi auto, kupi novi auto, a i ti voziš 13 godina star auto.

Pa lepo sam ti objasnio ostaviš pušenje i kupiš nov autoali tebi i dalje nije jasno. Proguglaj malo potrudi se da shvatiš šta da ti kažem spamuješ dobru temu.
Pa ti sam spamuješ. Ostavi se pušenja? Čega da se ostavim kad ne pušim? Pa nisam toliko lud da doslovno palim novce. A siguran sam da i masa ljudi ne puši. Pa tko normalan mjesečno daje 200€ za cigarete, a ima plaću 455€? Jedino netko tko živi sa roditeljima. Ako živiš sam ili imaš obitelj to ne možeš.

Back