Nosite li letnje haljine bez donjeg veša ?

:lol:
Ma, davno je bilo... Imala sam belu haljinu golih ledja koja se vezuje iza vrata i pristojna duzina na taj kroj, bas ispod kolena. Materijal nije providan, ali jako tanak, klizav i svaki ves se ocrtava. I resih ja i bez gacica i bez brusa!:mrgreen:
Noc, setaliste prazno, raspravljamo se gde cemo izaci... pomerila ruku da namestim kosu i zakacila masnu na vratu. Haljina skliznula :eek: on se smeje, ja se smejem, nigde nikoga samo cujemo nesto suska. Iskace policajac: "Sta vi tu radite goli!?!":lol: Doticni: "Okreni se da se obuce!" Pandur:"Sta da se okrecem kada sam sve vec video!?!":rotf: (:rumenko:)

A sta je bilo posle...mislim kad je policajac otiso? :zstidljivko::kokice:

Adrijana Bailon pojavila se na crvenom tepihu u providnoj haljini bez gaćica!

Romana pevala bez gaćica i brusa

Tanja Savić pevala bez gaća i brusa!

Rihanna u prozirnoj haljini bez gaćica i grudnjaka

Alka Vuica: Najseksepilnija sam u haljini bez gaćica

Ellen DeGeneres nosila haljinu bez donjeg rublja

Mejtland Vord bez gaćica i brusa

JK šeta u haljini bez gaćica!

Prodavala sebe bez gaćica na eBayu!

Teodora Baković bez brusa ali da li je i bez gaćica?

Paris Hilton obukla je haljinu bez gaćica

Olja Karleuša: Neke haljine nosim bez gaćica!

Ke$ha u mini haljini bez gaćica

Ana Nikolić izašla u grad bez gaćica

Mia Borisavljević bez gaća?

Jelena Rozga: Pevala sam bez gaćica!

Strasno.

Adrijana Bailon pojavila se na crvenom tepihu u providnoj haljini bez gaćica!

Romana pevala bez gaćica i brusa

Tanja Savić pevala bez gaća i brusa!

Rihanna u prozirnoj haljini bez gaćica i grudnjaka

Alka Vuica: Najseksepilnija sam u haljini bez gaćica

Ellen DeGeneres nosila haljinu bez donjeg rublja

Mejtland Vord bez gaćica i brusa

JK šeta u haljini bez gaćica!

Prodavala sebe bez gaćica na eBayu!

Teodora Baković bez brusa ali da li je i bez gaćica?

Paris Hilton obukla je haljinu bez gaćica

Olja Karleuša: Neke haljine nosim bez gaćica!

Ke$ha u mini haljini bez gaćica

Ana Nikolić izašla u grad bez gaćica

Mia Borisavljević bez gaća?

Jelena Rozga: Pevala sam bez gaćica!

Strasno.

.. -_-" ...

Cesto se iscudjujem kad vidim ovu neku novu modu zenskih pantalona sa izduzenim delom ispod medjunozja, vec sam ubedio sebe da je takav kroj u pitanju da se ne bi primetio vibrator, dildo ili neka igrackica koja visi iz vagine ? a kamoli sto tako lakse skrivaju da ne nose donji ves.
Obradujte me da je i ovde stigla seksualna revoucija, sa 50 godisnjim zakasnjenjem, ili je opet neki higijenski izgovor. Nemoguce da neko ima drugi razlog da to nosi umesto uskih helanki ili suknjica...

ovih dana igram jednu video igru ali ne na kompjuteru već je to igra koju sam ja izmislio i igra se uživo napolju !

krećući se gradom pogledom tražim u mnoštvu prolaznica neku koja nosi lepu letnju lepršavu laganu , na suncu prozirnu letnju haljinu.

ako je to neko na kome taj lep izum mode baš ne stoji ni pristojno lepo, to je "ćorak" ,
ali ako je to neko lepo mlado graciozno biće, to je u isto vreme "poen" i "bonus" , i jedno veliko Hvala od mene njoj što je tu u mojem pogledu.
jedna od tih nije imala gaćice, ili je to samo plod moje mašte, nije bitno...ali njene izvajane noge, duge, nisu u X , struk, visoka oko 175 ... kasno poslepodne, sunce na zalasku, zraci prolaze kroz haljinu...divna figura.

Da li se i vi tako nosite ? ;)
Da li uživate u bezobraznom osećaju i blagoj tremi da će se videti nešto ?
Pa ono,jedino ako hocu da ga malo iznenadim kad me izvede..sto da ne i bez vesa na veceru 😃

Kad a nosim dugu letnju haljinu ili suknju(od kolena pa naniže) onda po nekad ne obučem gaćice. Kad je vrućina. Onada je bolje vetrić piri :)
Kada nosim kratku onda bučem. Šta ću da ne misle da sqm neka lujka.

P.S. situacija pre nekog leta u kafiću. Sela ja sa prijateljicom na kafu. I vidim neka budala, par stolova od nas, zaviruje pogledom. Ja prvo pomislih da nam je nešto ispalo. Međutim nije. On bulji u moju kratku suknji i noge. Malo me je iznervirao. Pa da vidi da sam ja veća bbudala od njega u jednom trenutku namestih se "diskretno" da vidi da imam bele gaćice. Tacno je to hteo. Kao da se razočarao. Prestao da gleda u našem pravcu i nastavio da priča sa ortakom.

Back