Nošenje maski i antisocijalno ponašanje

To je baš samopouzdana izjava.
Kao neko ko se trudi da ide putem filozofije i nauke (najneutralnijeg mogućeg puta), ne bih nikad to tako samopouzdano izgovorila, ali važno da je tu rečenicu izgovorio neko pripadajući svakoj ideologiji ili religiji, ikada.
Jeste hvala :)
Znam istinu pa mogu to i reci.
Svako ko zeli spoznati istinu spoznace je.

Meni nije jasno zasto neki ljudi ne nose masku na mestima gde treba nego se prave pametni? Jeftina je da se kupi, moze da se pere, laka je da imamo uz sebe, ne remeti svakodnevne obaveze. vec stvar kolektivne odgovornosti.
Nije bitno da li i koliko stiti?
pa sto je nositi ako ne stiti
odgovornost prema kome?
Odgovorni smo samo sebi i Bogu.

A Bog kaže:

s-l400.jpg

Na daj molim te,lupeta suve gluposti.Koji to stručnjak,koji stvarno stručan još lupeta takve gluposti kakve je ona do sad sve izjavila?
I da,sigurno da broj zaraženih skače od vakcinacije.Mhm da,da.,ja sam se lično vakcinisao i revakcinisao,vakcinissala se revakcinisala moja majka koja je pre 11 god operisala rak dojke,moj ćale koji ima fleku na plućnoj maramici,baba koja ima hronične srčane probleme,komšika koja ima astmu,komšija sa srčanim problemima i dijabetresom...i još punoi-puno ljudi koje me mrzi da nabrajam,niko od njih nema nikakvi problem,dal je moguće da svio ti ljudi,zajedno sa mnom imaju neku posebno ludu sreću ili treba da čekam da nekog od njih udari auto pa da kažem da je to nekako neželjeno dejstvo vakcine?
Pa kad ste svi tako familijarno felerični, onda možda i nije tako loše što ste se pelcovali.

Back