m a s t e r
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
Zna li neko koliko let za Oslo izadje sa taksama?Tamo pise 130 eura, ali vidim i neke takse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hey ! Zanimaju me vasa misljenja o ove dve zemlje. Dajte neka vasa misljenja , uporedjivanja , stavove npr o klimi , zaposljavanju , socijalnom programu ...Koja vam se zemlja licno vise svidja ??
Pa ja sam ti ovde pisala uvezi Osla...cim izadjesh van glavnog grada mnogo ti je skuplji prevoz...shta reci takve su ti cene ovde shto se tice kupovine stanova,nisu ni malo naivne cene. Za tebe jednog bi odprilike,mada ne zaboravi struju,telefon i to koshta...samo shto je struja dosta jeftinija ovde nego dole u Srbiji...ja gledam ovde gde zivim placam struju na svakih 3 meseca oko 1 200 kruna shto je za ovde fakticki nishta...ali kad zima dodje imam parno grejanje tako da me to nishta ne koshta...zato covek uvek treba da gleda kad uzima stan da toga ima a ne da se greje na struju...![]()
Evo ja cu reci kako: Nikako,zadnji voz je odavno otisao ka Norveskoj i nema sanse da primirises ovamo sem ako se ne udas/ozenis sa nekim ko ima Norvesko drzavljanstvo...Eh da,posebno iz Srbije ne vole ovde da primaju... :wink:
Tonto kako si naucio norveski jezik ? Jel ima jos neko neki savet kako mogu da naucim jezik , posto nisam iz Bg-a i ne mogu da idem ni u jednu skolu ? pozz
Tonto kako si naucio norveski jezik ? Jel ima jos neko neki savet kako mogu da naucim jezik , posto nisam iz Bg-a i ne mogu da idem ni u jednu skolu ? pozz