Belgradeboy Elita VIP Poruka 22.875 juče u 18:02 - Norveška vs Švedska za život? #1 Skandinavci, sta mislite?
Sensei Master Moderator Poruka 92.502 juče u 18:04 - Norveška vs Švedska za život? #2 Zavisi od tvog temperamenta, Ako ti je fokus da zaradiš i imaš miran život, onda da. I naravno da nisi gadljiv na zimu.
Zavisi od tvog temperamenta, Ako ti je fokus da zaradiš i imaš miran život, onda da. I naravno da nisi gadljiv na zimu.
adelaidea Poznat Poruka 7.544 juče u 20:37 - Norveška vs Švedska za život? #3 @prsho je u Šveckoj a jedna forumašica sa žena je negde u fjordovima Norveške, ali sam zaboravila nick
@prsho je u Šveckoj a jedna forumašica sa žena je negde u fjordovima Norveške, ali sam zaboravila nick
prsho Veoma poznat Poruka 13.497 juče u 23:44 - Norveška vs Švedska za život? #4 adelaidea: @prsho je u Šveckoj a jedna forumašica sa žena je negde u fjordovima Norveške, ali sam zaboravila nick Kliknite za proširenje... Slabo prelazim u Norge Ali ovamo u Sverige mi je nekako opustencija...mozda subjektivno jer Sam upoznao dosta toga I nacin zivota Ali mi leglo
adelaidea: @prsho je u Šveckoj a jedna forumašica sa žena je negde u fjordovima Norveške, ali sam zaboravila nick Kliknite za proširenje... Slabo prelazim u Norge Ali ovamo u Sverige mi je nekako opustencija...mozda subjektivno jer Sam upoznao dosta toga I nacin zivota Ali mi leglo
prsho Veoma poznat Poruka 13.497 juče u 23:47 - Norveška vs Švedska za život? #5 Sensei: Zavisi od tvog temperamenta, Ako ti je fokus da zaradiš i imaš miran život, onda da. I naravno da nisi gadljiv na zimu. Kliknite za proširenje... Ovisi u Koji deo recimo Malmo indole nema neke Jake zime dok gore Stokholm karlstad Gavle Sundval prilicno hladno
Sensei: Zavisi od tvog temperamenta, Ako ti je fokus da zaradiš i imaš miran život, onda da. I naravno da nisi gadljiv na zimu. Kliknite za proširenje... Ovisi u Koji deo recimo Malmo indole nema neke Jake zime dok gore Stokholm karlstad Gavle Sundval prilicno hladno