Normalno ili ne? (u vezi sa sexom)

S_K_V_O:
Probaj da promenis kondome.Ja recimo, smatram da Durex uopste nije za pocetnike i da se mnogo teze i duze stavlja neko neki drugi.I da cesce pucaju.Treba ti neki koji ces da navuces za sekund pa ces posle pocetnog uspeha prevazici tu barijeru koja je svakako psihicke prirode.Preporucujem Primeros.Ma ja bih ukinula taj Durex da mogu, nije mi jasno sto su toliko popularni...

Ma unutrasnja guma od ponike je cudo, a crna je, pa se onda osecas ko crnac :lol: :lol: :lol:

miihajlo:
ne mogu da verujem kakav sam lik. dok je drugima to bilo prvi put zadovoljstvo, ja se uzentao ko p..ka. malo sam se vise opteretio sa tim i mozda zato se i to desilo. moram da psihicki olabavim malo. jos nisam od zadnjeg pokusaja ni pokusavao sa njom. jos me mali strah...

Otkuda ti to da je svim drugima prvi put bilo zadovoljstvo? Nekima možda jeste, drugi su imali problem kao i ti /ili neki sličan/ većina verovatno u toj situaciji nije koristila kondom...
Keep on trying :wink:

snoshaj efendija:
anny_:
jao,pa sta je?bas je sav meden!nasao je pravo mesto da trazi savet...

SAD POSAVETUJ MALOG MEDENJAKA KAKO SE STAVLJA KURTON.VEROVATNO IMAS CRNI POJAS IZ KURTONIZACIJE.
AHA,sta da ti kazem-u svemu sto :lol: radim sam najbolja, pa i u tome!ali mislim da mu ti mozes obogatiti jos svezi sexualni zivot.doduse,ucinices ga pomalo bolesnim,ali zasto ne pokusas?pa onda ne bi bio jedini extremno poremecn lik ovde?!?!?!xixixi

Ne bi trebalo da spavas s devojkom bez prezervativa -to nikako,pogotovo ako nemas iskustva,jer mozes da napravis dete doticnoj personi ili da dobijes neku ven.bolest - izvinjavam se devojcici,ali to je cisto iz predostroznosti,jer nikad se ne zna.Ako te devojka voli,nece ti zameriti sto si neiskusan,vec ce te podrzati i pomoci da prevazidjes blokadu koju imas. Muskarci obicno gube erekciju ako su pod stresom,ako ih nesto muci ili su imali veliki fizicki napor tokom dana tako da gube koncetraciju prilikom odnosa.Sve sto treba da uradis je da se opustis i mislis na lepe stvari. Ostalo ce doci samo po sebi.Srecno.
P.S. ako je prava pomocice ti da prevazidjete problem,a ako nije,potrazi drugu koja ce te razumeti,jer ipak se prva osoba pamti celog zivota

miihajlo:
ne mogu da verujem kakav sam lik. dok je drugima to bilo prvi put zadovoljstvo, ja se uzentao ko p..ka. malo sam se vise opteretio sa tim i mozda zato se i to desilo. moram da psihicki olabavim malo. jos nisam od zadnjeg pokusaja ni pokusavao sa njom. jos me mali strah...

ma kakvo zadovoljstvo...samo kad sam preziveo..posle sam se pito: buki, jel' moguce da si ebo..srecom, u moje vreme nismo stavljali kurtone

Brate, secam se ja svojih momenata sa prvom devojkom... Cetiri sata sam je jurio po krevetu sa polumekanom alatkom. Smesno! Ipak, znaj da i najiskusniji "izgube snagu" i da nema coveka koji nije (bukvalno) izvisio! Posto ti je frka (prvi put i to) a ti lepo cimni dve rakije pre pocetka, i navali na devojku bez kondoma. Ako se setis (i ako ne svrsis za manje od minut) krkni kondom u pauzi pri promeni poza, ili ako si nesiguran da li si ili nisi uprskao stvar kupi dragoj POSTINOR tablete, koje ce da popije posle (procitajte uputstvo ili me pitajte ako vam treba, medicina mi je struka) i... Ma, opusteno. Devojcica ti je ocito cool i bice tu dobrog sexa. 8)

Кад се сетим само мог првог пута...стег'о сам се као пи*кица. Имао сам 16 година, тј. пар дана до 16. и дрхтао сам као прут...буквално. :oops: :oops: :oops: Оправдање ми је било да ми је било хладно (ни дан данас не знам да ли је њен смешак значио да ме је провалила, а 99% јесте...али није ништа рекла).
Да фрка буде још већа, она је била старија годину и по дана и била је мноооого искуснија...значи нема ту фолирања као кад је обоје невино (е сад замисли какав је то притисак био...верујем да ти је већ лакше). Осим тога...ти сигурно сад имаш бар 19 година и много боље можеш да се поставиш и контролишеш притисак. Из ове перспективе бих тај први пут сигурно одложио бар 2. године.
Тек сад...кад вратим филм...видим колико је она била увиђајна, осећајна, добра...а таква је сигурно и ова твоја. Е то су праве жене.
ОК...мало евоцирања успомена...а сад покушај решења...
...имаш крему...мислим да се зове pharmatex или сл. Убија сперматозоиде у року од 10 секунди (а ти и овако нећеш да * у њој) и поуздана је као кондом...доказано (уосталом види упутство...да не дужим). Значи неко време ћеш моћи тако (пошто ти имаш ерекцију, јел тако? :roll: ), док не уђеш у штос ... а после, кад се ослободиш притиска...сигуран сам да ћеш се снаћи и са кондомима. Значи можеш да комбинујеш.
Остаје само да поштено вратиш својој девојчици за њену осећајност и чекање. :wink:

Back