kako vas bre nije sramota!neko stvarno ima problem a vi ser ete i zayebavate ga.dabogda vam svima padao sa i bez kondoma!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hanibal77:kako vas bre nije sramota!neko stvarno ima problem a vi ser ete i zayebavate ga.dabogda vam svima padao sa i bez kondoma!!!
Nekim se nedize uopste///hanibal77:kako vas bre nije sramota!neko stvarno ima problem a vi ser ete i zayebavate ga.dabogda vam svima padao sa i bez kondoma!!!
tako je!!!Jooockey:Nekim se nedize uopste///hanibal77:kako vas bre nije sramota!neko stvarno ima problem a vi ser ete i zayebavate ga.dabogda vam svima padao sa i bez kondoma!!!
S_K_V_O:Probaj da promenis kondome.Ja recimo, smatram da Durex uopste nije za pocetnike i da se mnogo teze i duze stavlja neko neki drugi.I da cesce pucaju.Treba ti neki koji ces da navuces za sekund pa ces posle pocetnog uspeha prevazici tu barijeru koja je svakako psihicke prirode.Preporucujem Primeros.Ma ja bih ukinula taj Durex da mogu, nije mi jasno sto su toliko popularni...
hanibal77:kako vas bre nije sramota!neko stvarno ima problem a vi ser ete i zayebavate ga.dabogda vam svima padao sa i bez kondoma!!!
Mislim da je ovo pravo reshenje problemasnoshaj efendija:Neka ti ga stavi devojka.I bice sve ok.
anny_:jao,pa sta je?bas je sav meden!nasao je pravo mesto da trazi savet...
miihajlo:ne mogu da verujem kakav sam lik. dok je drugima to bilo prvi put zadovoljstvo, ja se uzentao ko p..ka. malo sam se vise opteretio sa tim i mozda zato se i to desilo. moram da psihicki olabavim malo. jos nisam od zadnjeg pokusaja ni pokusavao sa njom. jos me mali strah...
AHA,sta da ti kazem-u svemu stosnoshaj efendija:anny_:jao,pa sta je?bas je sav meden!nasao je pravo mesto da trazi savet...
SAD POSAVETUJ MALOG MEDENJAKA KAKO SE STAVLJA KURTON.VEROVATNO IMAS CRNI POJAS IZ KURTONIZACIJE.
miihajlo:ne mogu da verujem kakav sam lik. dok je drugima to bilo prvi put zadovoljstvo, ja se uzentao ko p..ka. malo sam se vise opteretio sa tim i mozda zato se i to desilo. moram da psihicki olabavim malo. jos nisam od zadnjeg pokusaja ni pokusavao sa njom. jos me mali strah...