nokturno, ju sta mi bi

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Фали реалности или искуства ономе ко не разуме написано. ;)

Malo sam se nasalila, ali kad si vec kod iskustva...
Moje iskustvo u realu je da se na iskustvo pozivaju ljudi koji imaju zamrsene odnose sa drugima, ljudi koji zele da se opravdaju pred sobom,...itd
I nista od toga ne smatram problemom, sve dok mene ne krenu ubedjivati u neiskustvo...

Nate kako...nekome treba10 puta da se saplete o istu prepreku...i takav će umnogome ceniti svoje iskustvo, umesto da nauči konačno da razmišlja...Mđtm, ako ga ne prihvatimo kao adut, nema potrebe recimo, nije loše imati isto..radi poso u određenim situacijama..

Mislim da taj koncept fercera kratko vreme u smislu samoobmane, utehe - drma ga covekova potreba da voli i bude voljen...
Iluzije o odnosima, ljubavi...mogu delovati simpaticno do 30te, posle to postaje teret za pojedinca i njegovu okolinu...

Malo sam se nasalila, ali kad si vec kod iskustva...
Moje iskustvo u realu je da se na iskustvo pozivaju ljudi koji imaju zamrsene odnose sa drugima, ljudi koji zele da se opravdaju pred sobom,...itd
I nista od toga ne smatram problemom, sve dok mene ne krenu ubedjivati u neiskustvo...

Све је искуство. Од укуса хране до односа с људима. Не разумем чему дефинисање истог у овом контексту.

Не мора човек да проживи са пет особа по пар година да би схватио да се емоције мењају кроз време.

Тако да ми је твој став о позивању на искуство сасвим нејасан. Чак звучи као потреба за опонирањем.

Nate kako...nekome treba10 puta da se saplete o istu prepreku...i takav će umnogome ceniti svoje iskustvo, umesto da nauči konačno da razmišlja...Mđtm, ako ga ne prihvatimo kao adut, nema potrebe recimo, nije loše imati isto..radi poso u određenim situacijama..
Наравно да је корисно и да ради посао.
На сваком пољу је корисно.

А то што је неком потрбно више да би искуство претворио у адут, то је мало озбиљнија тема и не може се сводити на пуко размишљање о претходним промашајима. Човек није рационална машина.

Шта ћемо са људима који се због једног лошег искуства претворе у мизантропе или се сасвим повуку?
Јесу неразмишљајући или можда осетљивији, крхкији и ако одају утисак особа које владају над ситуацијом?
Можда су и дефицитарни на неком нивоу, социјалном, емотивном...

Нити постоји лак одговор, нити постоји шаблон.

Удаљисмо се од теме.

Све је супер док се не почне с етикетирањем. А онда кад се затражи објашњење, одговор је неконструктиван уз обавезно изигравање недодирљивости.
Мислим, знам да ти се фућка, али оствљаш утисак недозреле девојчице која би да се отима за кофице и лопатице у песку с другарицом.

Back