nokturno, ju sta mi bi

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
malopre naletim na neki klip olivera dragojevica, kliknem i zeznem se
njegovu muziku vezujem za mnoge lepe stvari stvari koje sam dozivela druzeci sa nekim citavu deceniju
i u trenutku me preplave divna secanja i osecanja vezana za prozivljeno
a onda me presece ono zbog cega vise nismo u kontaktu
vatra i led
da li imate takve fleseve vezane za ljude sa kojima ste imali kontakt, koji su vam znacili i koji su vas zivot ucinili lepsim, ali i tuznijim
ili kad presecete nesto, vise se ne secate lepih stvari nego ostanete pod uticajem onog poslednjeg osecanja

За све прошле односе имам утисак као да су се десили неком другом а ја са стране посматрала. И сећам их се као кроз маглу.
Поготово када су у питању м-ж односи. Уопште се не сећам више ни мириса, ни додира,... И када их сретнем немам утисак да сам икада са њима била. Просто је прошло. Сварено.

Mozda bolje da ne :lol:
Znaci deset dana samo vadimo divne emocije kao skupocene i prelepe bunde iz naftalina,a onda samo jedno jutro,ma ajde bezi,sta sam ja njemu rekla,kako se on kukavicki postavio...i tako u krug evo punih sedam godina

- - - - - - - - - -

Dobro,nije tema o tome
Olivera sam obozavala i devedesetih kad je imao odvratne ispade.jebbi ga kad nekod volis godinama,tesko prestajes.jednostavno mi je u zivotu dao toliko puno da sam presla preko ruznih stvari
U stvari takva sam u svemu :)

primetila sam da intenzitet doživljaja (tog iz sećanja) vremenom opada
nekad sam čak iz znatiželje "prizivala" to nazad, čudeći se kako ...nema?...ali nema, ne više onako, što je i dobro, u suštini
neokrnjeno je sećanje da je bilo ...ovako ili onako

За све прошле односе имам утисак као да су се десили неком другом а ја са стране посматрала. И сећам их се као кроз маглу.
Поготово када су у питању м-ж односи. Уопште се не сећам више ни мириса, ни додира,... И када их сретнем немам утисак да сам икада са њима била. Просто је прошло. Сварено.

dobra ti taktika. tako ostanes sveza i nekoriscena :zper:

malopre naletim na neki klip olivera dragojevica, kliknem i zeznem se
njegovu muziku vezujem za mnoge lepe stvari stvari koje sam dozivela druzeci sa nekim citavu deceniju
i u trenutku me preplave divna secanja i osecanja vezana za prozivljeno
a onda me presece ono zbog cega vise nismo u kontaktu
vatra i led
da li imate takve fleseve vezane za ljude sa kojima ste imali kontakt, koji su vam znacili i koji su vas zivot ucinili lepsim, ali i tuznijim
ili kad presecete nesto, vise se ne secate lepih stvari nego ostanete pod uticajem onog poslednjeg osecanja
Sećam se uglavnom lepih stvari.
Mirisa i dodira pogotovo.
Ako se setim i ružnog, setim se osećanja, onog kamena i grča u želucu, a pojma nemam više šta ga je prouzrokovalo. Nije ni bitno.

Uff tesko pitanje
Ja pamtim lepe stvari ali ako me je neko gadno povredio ili razocarao to ne zaboravljam
Gadna sam po tom pitanju
Ne ostaje mi neka mrznja ili gadjenje ili nesto slicno samo eto nesto kao otreznjenje koje mi kaze gde ti je bila pamet sestro slatka
Ja ako sam prijatelj to je trajno a ako me neko gadno povredi ne prelazim preko toga
Prastam ljudima do kojih mi je stalo
Ako sam se pak vezala za nekog i taj me povredio onda odem
Uglavnom zaboravim i sta sam mislila i sve
Ostane samo ideja da je sve bilo s razlogom koje ja lepo izanaliziram i shvatim sta me je vuklo u pogrešne odluke greške ljude
Nemam nikakav osecaj da mi se kao vrati neka sentimentalnost cak naprotiv ravnodušna sam
Ali kad odem od nekog to je trajno to se takoreći zasluzi

- - - - - - - - - -

Pricam generalno o tom nekom osvrtu posle

Ja bih na temu mogao reći samo da bih radije 3 minuta višio naopačke obešen o genitalije nego slušao 3 minuta pesme Olivera Dragojevića.

A o flešbekovima ništa pošto ih nemam. Takav je život, prosto. Ljudi se međusobno sreću, razilaze, mimoilaze, spajaju, umiru...

NOKTURNO (T. Ijevic)

Noćas se moje čelo žari,
noćas se moje vjeđe pote;
i moje misli san ozari,
umrijet ću noćas od ljepote.....

Duša je strasna u dubini,
ona je zublja u dnu noći;
plačimo, plačimo u tišini,
umrimo, umrimo u samoći.....

Back