NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve vise mi se svidja ona Nokia Lumia 920, kakvo misljenje imate o njoj? Malo sam surfovao po netu, I trenutno mi se ovaj model cini kao best buy u tom cenovnom rangu. Ako je neko koristi od vas neka mi kaze da li vredi :) . Cini mi se da Telenor ima dobre ponude ovog meseca, nasao na njihovm sajtu ok cenu za taj model + neki paket. Moracu da svratim I da pogledam. Inace koristim Nokia telefone vec dobrih 7 god. ako ne i duze, ne prelazi mi se na drugu marku :3

Recite mi jel postoji aplikacija wifi konekcija za nokia classic 2700?

To je identicno kao kada bih pitao da li postoji aplikacija koja bi mi omogucila da konektujem svoj digitron na 4G mrezu.

Ne postoji jer jednostavno telefon nema fizicki deo koji mu omogucava wireless konekciju. Fizicki nije predispozicioniran za tako nesto i nikakav softver tu ne pomaze jer nema wi fi odasiljac u sebi.

Pozdrav :) Imam prpblem sa telefonom Nokia Xpress Music 5630d-1... Ovako, samo mi se pojavljuje da je nedovoljno memorije na memoriji telefona c: Ali su mi se izbrisale sve opcije, nema ni podesavanja niti mogu uci u galeriju... nema nista... Sta da radim? Da li postoji neka mogucnost da se vrate podesavanja...?? Hvala!!!!

Sve vise mi se svidja ona Nokia Lumia 920, kakvo misljenje imate o njoj? Malo sam surfovao po netu, I trenutno mi se ovaj model cini kao best buy u tom cenovnom rangu. Ako je neko koristi od vas neka mi kaze da li vredi :) . Cini mi se da Telenor ima dobre ponude ovog meseca, nasao na njihovm sajtu ok cenu za taj model + neki paket. Moracu da svratim I da pogledam. Inace koristim Nokia telefone vec dobrih 7 god. ako ne i duze, ne prelazi mi se na drugu marku :3

Ako ti telefon treba samo radi posla,bez da se zezas,menjas pozadine,boje i hoces stabilan i siguran OS onda je Lumia pravi izbor.

ja juce uzo lumiu 620.... dao detetu iphone3gs i mogu vam reci da win 8 radi ko bombona... android a pogotovo jb je... nemam reci od sarenila, nikad to ne bi uzo :lol: win je decentan, brz cak i na ovom osrednjem fonu, pogotovo sa novim firmwareom od pre neki dan i kamera radi bolje pa cak i ona za skajp.... zadovoljava znaci sve sto treba a plus je jeftina. jedino je problem sto nema black liste ali ima neka shema sa call guard-om koji je za honkonsku mrezu pa se to zaobidje... probacu pa ako nabudzim javljam.

nikad ne bi dao zesce pare za fon jer to se drnda godinu dve i uzima posle novo....

Interesuje me kako da podesim prednju kameru kada koristim skajp...odnosno kad razgovaram sa nekim Moram da okrenem telefon da bi me video a U Tom slucaju ja tu osobu ne vidim, radi se o lumii 710...

Nokia lumia 1020...Изашла пре можда недељу дана.
Шта мислите о овом телефону ? Да ли којим случајем знате када ће се појавити на нашем тржишту и колико ће коштати ?

Nokia lumia 1020...Изашла пре можда недељу дана.
Шта мислите о овом телефону ? Да ли којим случајем знате када ће се појавити на нашем тржишту и колико ће коштати ?

Koštaće oko 600 €

uzobih nokiu lumia 620 ,, dali ima neko iskustva lose i dobre osobine ,, hvala na odgovoru

bombona i dzaba je... ali instaliraj amber update firmware-a preko nokia suite-a posto neces docekati verziju sa nasom lokacijom koje su uzgred sve iste :lol: imaju piratski download-ovi na win phone central....

ja uze nokiu lumia 620 ,, na ugovor za dinar i nekajemse basje brza ima sve osnovne aplikacije , skype viber whatsapp youtube navigacija itd , sve radi nema da baguje dok na android zna da koci ,, maloje komplikovana

ja uze nokiu lumia 620 ,, na ugovor za dinar i nekajemse basje brza ima sve osnovne aplikacije , skype viber whatsapp youtube navigacija itd , sve radi nema da baguje dok na android zna da koci ,, maloje komplikovana

fleshuj je sa pomenutim amber firmware-om i neces verovati koliko su stvari doteranije i brze.... ako cekas na klasican update ima da se poprilicno nacekas. nezgoda je sto flesovanjem moras sve peshacki da odradis od pocetka ko da imas nov fon.

nije komplikovana nimalo i osim pravog filemanagera ima maltene sve sto ti treba. whatsup trosi bateriju poprilicno i treba da ga blokiras pod bekgraundom a skype je jos nedoradjen...ostalo je vise nego dobro.

fleshuj je sa pomenutim amber firmware-om i neces verovati koliko su stvari doteranije i brze.... ako cekas na klasican update ima da se poprilicno nacekas. nezgoda je sto flesovanjem moras sve peshacki da odradis od pocetka ko da imas nov fon.

nije komplikovana nimalo i osim pravog filemanagera ima maltene sve sto ti treba. whatsup trosi bateriju poprilicno i treba da ga blokiras pod bekgraundom a skype je jos nedoradjen...ostalo je vise nego dobro.

nebih diro flesovanje jer nisam bas majstor ali snalazimse ,, viber . whatsup . skype sveto radi u pozadini i dobro radi .. neznam nasta mislis za skype daje nedoradjen .. kadje telefon u mirovanje ikad dobijem poziv ...viber . whatsup . skype .. normalno zvoni .. sveto i nema da koci i baguje navigacija malo kasni jedno 7 - 8 metra .. svidjamise brzo biranje do 16 broja ... sve u svemu jasam zadovoljan .. baterija svako vece punjenje

Imam nokiju e51, vremenom verovatno zbog interneta je baterija skoro propala, znaci ako pustim neki snimak ili odem na brauzer a telefon punjen do malopre, baterija plop-plop i ugasi se. Ali nije to najveci problem.Od juce na telefonu uopste ne primam poruke.Ljudi mogu da me zovu, znaci nije offline, ali kad poruku posalju nista mi ne stigne, a kod njih nema izvestaja, kao da mi je telefon ugasen.U cemu je problem???

Zdravo ljudi,imam Nokiu N8,problem je u tome sto je od pre nekoliko dana sam poceo da mi brise slike,muziku,klipove.Slike i video brise posle otprilike 4-5h ali muziku je prestao da brise
Ako je iko imao ovakav ili slican problem molio bih ga da mi pomogne
Hvala unapred!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back