Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recite mi jel postoji aplikacija wifi konekcija za nokia classic 2700?
Sve vise mi se svidja ona Nokia Lumia 920, kakvo misljenje imate o njoj? Malo sam surfovao po netu, I trenutno mi se ovaj model cini kao best buy u tom cenovnom rangu. Ako je neko koristi od vas neka mi kaze da li vredi. Cini mi se da Telenor ima dobre ponude ovog meseca, nasao na njihovm sajtu ok cenu za taj model + neki paket. Moracu da svratim I da pogledam. Inace koristim Nokia telefone vec dobrih 7 god. ako ne i duze, ne prelazi mi se na drugu marku :3
Nokia lumia 1020...Изашла пре можда недељу дана.
Шта мислите о овом телефону ? Да ли којим случајем знате када ће се појавити на нашем тржишту и колико ће коштати ?
uzobih nokiu lumia 620 ,, dali ima neko iskustva lose i dobre osobine ,, hvala na odgovoru
ja uze nokiu lumia 620 ,, na ugovor za dinar i nekajemse basje brza ima sve osnovne aplikacije , skype viber whatsapp youtube navigacija itd , sve radi nema da baguje dok na android zna da koci ,, maloje komplikovana
fleshuj je sa pomenutim amber firmware-om i neces verovati koliko su stvari doteranije i brze.... ako cekas na klasican update ima da se poprilicno nacekas. nezgoda je sto flesovanjem moras sve peshacki da odradis od pocetka ko da imas nov fon.
nije komplikovana nimalo i osim pravog filemanagera ima maltene sve sto ti treba. whatsup trosi bateriju poprilicno i treba da ga blokiras pod bekgraundom a skype je jos nedoradjen...ostalo je vise nego dobro.
uzobih nokiu lumia 620 ,, dali ima neko iskustva lose i dobre osobine ,, hvala na odgovoru
Баш ме радује што се многима свиђа Lumia 620.
Да ли неко има 520 и да ли је добар?