Denesis
Domaćin
- Poruka
- 3.165
Od 3. 6, N8- je kod mene, za sada prezadovoljan!
Neka je sa srecom, da te dobro sluzi....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od 3. 6, N8- je kod mene, za sada prezadovoljan!
E a mene zanima zna li ko koje su default instalirane aplikacije da bih obriso nepotrebne naknadno instalirane nokia n 95
250$ to je verovatno sa ugovorom.hvala ma u americi sam pa hocu da ponesem i phone u bosnu pa reko da znam ovde je oko 250 dolara kod nas 3 puta skuplji
Da li još neko ima problema sa ovim modelom jer sam planirao da ga nabavim?Imam problem sa NOKIA E72.
Do jutros je sve perfektno radilo. Zbog isteka trial perioda deinstalirao sam ESET SMART MOBILE antivirus (to sam vec jednom radio, i nije bilo problema). Nakon toga, kad pokusam da udjem na net preko WIRELESS-a ili GPRS-a pise mi dvostruko obavestenje: VEZA NIJE USPOSTAVLJENA i OPERACIJA NIJE IZVEDENA.
E sad, ovi iz korisnickog mi za svaki slucaj poslali nova GPRS podesavanja, ali mi nikako ne stize prva poruka koju treba da sacuvam, vec samo pozdravna. I tako vise puta.
Pokusao sam sa fabrickim podesavanjima ali nista.
Ubacio sam karticu mog druga ali se isto javlja, sto znaci da je do telefona, ne do kartice.
Moze li mi neko pomoci?