NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinjavam se ako je vec bilo... Kupila sam Nokiu C2-01. Deluje sasvim fino. Medjutim ne mogu da se snadjem oko povezivanja na kompjuter. Sa strane ima micro USB prikljucak, da li on moze da sluzi za prebacivanje materijala sa i na kompjuter? Imam taj kabl od foto aparata Canon power shot A470, cini mi se da je port iste velicine kao ovaj na telefonu.
Molim vas pomozite.
Probala sam i Bletooth i tu sam se tek izbunjivala:sad2:

Hvala, instaliracu i kupiti data kabl.
Imam jos jedno pitanje u vezi sa ovim modelom koji je inace stvarno odlican. Bilo bi sjajno ako bi neko mogao da pomogne. Jedino sto mi ne odgovara na ovom telefonu je to sto kada se ugasi ekran (screen saver traje svega 10ak sekundi), telefon izgleda kao potpuno ugasen, ekran je skroz crn, tako da ne mozete da vidite da li se nesto desavalo (propusteni poziv, poruka...) samo pogledom na telefon, nego morate da pritisnete taster i ukljucite ekran :-( Na prosloj Nokiji koju sam imala se moglo videti, onako crni znakic, ali vidljiv. Da li neko zna da nije mozda neko podesavanje u pitanju (gde da podesim?), ili je to tako fabricki?
Hvala najlepse na svim odgovorima,
Daniela

Videla sam večeras u autobusu u ruci jedne devojke telefon koji mi se onako na oko iz daleka, baš dopao. A jedino što sam uspela da vidim je na je NOKIA. Jel zna neko možda oznaku modela monoblok, srebrne boje, sa strane ima plavu štraftu.
:rumenko:

Moj telefon je skoro mrtav a ne mogu da nađem ništa što mi se dopada.
Sve što se meni sviđa na oko, nema više u prodaji.

Našla...

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2594/Nokia/X2

hvala u svakom slučaju

bye-1.gif

Imam Smsung GalaxyS već sedam meseci i polako je počeo da me smara, pa sam rešio da uzmem Nokia N8! Operativni sistem mi nije bitan, jer nisam toliko opterećen brzinom prenosa podataka! Igrice mi nisu važne, ali zato navigacija + kamera i dobar zvuk Da! Vaše mišljenje- uzeti ili ne? Da li ga već neko ima i njegovi utisci o ovom telefonu bi mi bili od koristi.

Poslednja izmena:
Imam Smsung GalaxyS već sedam meseci i polako je počeo da me smara, pa sam rešio da uzmem Nokia N8! Operativni sistem mi nije bitan, jer nisam toliko opterećen brzinom prenosa podataka! Igrice mi nisu važne, ali zato navigacija + kamera i dobar zvuk Da! Vaše mišljenje- uzeti ili ne? Da li ga već neko ima i njegovi utisci o ovom telefonu bi mi bili od koristi.

N8 je svakako bolji multimedijalan telefon,u smislu slika,snimanja videa,muzike itd.
Softverski je losiji od Samsunga ali ako vec kazes da ti softver nije bitan onda menjaj.

Ili mozda Se Vivaz...licno ga imam i prezadovoljan sam..brzi procesor od X6.... moje licno misljenje... lepse lezi u ruci....:) kamera 8 mp... full hd video..:))) zanimljiv telefoncic.:)

ovoako glasi moj problem
Sasvim slucajno sam dobila na poklon nokiju 7373
Mislim,nikada ne bih izdvojila pare da kupim telefon ,,pogotovo ne takav,ali je sladak
dopada mi se
Jedini problem jeste sto je izgleda dugo bio van upotrebe pa softver je malo pobrljavio
On sasvim fino sve otvara i radi
ali mu nedostaju cak i sistemske melodije i teme..
za zvukove sam se lako snasla,,ali nedostaje -digitron
....
aplikacija koju ima 5110 ...na mom telefonu nema:)
onda sam malo goglovala i pronasla da su to simptomi koji se jave kada se softver dugo vremena ne obnavlja
,,Ima opcija na telefonu...azuriranje telefona...i kao krene da se konektuje (inace se bez greske konektuje na internet)
i onda da obavestenje da nije u mogucnosti da pronadje link
pronasla sam uploud na nokijinom sajtu,,,ali izgleda -posto je telefon malo starije generacije,,da su skinuli za taj model uplaud
sta da radim?
moze li mi neko pomoci?

jao divno sto si mi odgovorio ,taman sam, pomilslila kako mi nikad niko nece odgovoriti...
..i zauvekk cu tumarati putevima neznanja..:)
elem,
KADA UKUCAM KOD ,
*#7370# prikazuje mi gresku RESULT UNKNOWN
Nokia updater pocne da instalira a onda objavi da nije moguce da se nastavi....
imas li jos koju ideju?

Poslednja izmena:
Molim sve ljude dobre volje da mi pomognu! Imam telefon, NOKIA C2... Tel je sasvim ok ali imam jedan problem... Naime, vreme je podešeno ali kada primam poruke, primetila sam da iako poruku primim sad, npr. u 12h, pisace da mi je poruka poslata u 10h. O cemu se tu radi i da li neko zna kako mogu to da promenim? Hvala unapred... :( :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back