Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde ćete postavljati sve što vas interesuje u vezi nokia telefona. Svaka nova tema koja glasi ,,šta mislite o ovom nokia telefonu će biti prebačne ovde.
Stare teme koje budu ,,dizale,, će biti zaključane, a diskusija i link prema njoj biće preneti ovde.
Vaš Avetinja![]()
Imam problem sa povezivanjem telefona sa kompom preko programa Nokia PC Suite (pisao sam i na drugom forumu ali nisam dobio odgovor).
Kad povežem telefon sa kompom i odaberem mod PC suite, program ne prepoznaje telefon. Dobijem samo opciju "Click here to connect a phone" iako je telefon povezan i iz My Computer-a mogu da mu pristupim. Kad povežem preko moda Mass Storage, pa odem u Nokia PC Suite, dobijem znak da je telefon povezan, ali čim pokušam da pristupim podacima sa telefona preko tog programa, na ekranu telefona se ispiše da je promenjeno u PC Suite mod, ali se telefon diskonektuje sam od sebe (dobijem poruku "Nokia 5230 disconnected via USB"). Probao sam da reinstaliram program - ne ide. Kad odem na "Click here to connect a phone", dobijem ekran za odabir konekcije. Izaberem "Cable connection" i kad dobijem poruku da povežem telefon sa kompom preko kabla, i to uradim, stoji ekran "Windows is installing PC Connectivity Cable drivers, please wait..." i mogu da čekam do sudnjeg dana, ekran se ne menja.
Takođe sam dobio poruku da je povezan preko File Transfer moda i da treba da isključim taj mod, ali ne znam kako to da uradim. Prilikom povezivanja stavim PC Suite ili Mass Transfer, ali ne pomaže.
ne znam zasto zakljucavate telefone,kao da imate ne znam sta u njima..