NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam nokiu 2720 fold. Ima diktafon. Par puta sam nešto snimala, i sve je bilo ok, ali sada nešto neće. Kada hoću da snimim, na ekranu piše "voice system error." Kakvu grešku signalizira, i zašto. Naravno, ako neko zna...

Hvala...

Pozz svima.
Eto da se pohvalim da sam postao vlasnik Nokie C5 :D, znaci telefon je za moje potrebe odlican uz paket koji sam uzeo. Aj da kazem tj. da se slozim sa ljudima koji misle da joj fali sam Wi-Fi, znaci DA istina je, eto samo to joj fali. Ali eto presao sam preko tog jer u paketu koji sam uzeo imam sasvim dovoljno neta tako da Skype mogu da drzim ukljucen ceo boziji dan a on ce da me naplati samo dok ga koristim. E sad, ja imam jedno pitanje, tj. problem sa pratecim softverom koji sam dobio uz lepo upakovan telefon. Znaci nema trika da ja instaliram ovaj novi Nokia Ovi Suite sto mu dodje kao zamena za PC Suite. Posle svakog pokusaja instalacije, izbacuje mi neku gresku koja ima veze sa arhikteturom procesora na 64 bita, a pazljivo sam gledao sta biram i sta skidam sa neta, znaci posto nije htela ova sa telefonom sto je stigla ja odem i skinem sa neta verziju za 64bit. Zbog cega mi treba, pa treba mi da mogu da se kacim na net putem kabela a ne blututha, jer cini mi se da gubim na kvalitetu brzine prenosa podataka, mozda gresim al to je neki moj utisak. Evo recimo, ako odete na telenorov sajt i testirate brzinu sa telefona, ja dobijem rezultat od preko 3,5 megabita a sa racunara kad testiram dobijam protok od 540kilobita, pa mislim da bas i nije za ono "ma nema veze". Dakle imam procesor 64bit duplo jezgro AMD, OS Win 7-64Bit, i mislim da je to sasvim dovoljno informacija za sad. Ja koliko sam video sam Ovi Suite i njegove mogucnosti, pa prosto mi je zao ne iskoristiti sve te silne mogucnosti. Eto zamolio bih za pomoc bilo koga ko se bolje razume u ove stvari, thx!

Imam problem sa povezivanjem telefona sa kompom preko programa Nokia PC Suite (pisao sam i na drugom forumu ali nisam dobio odgovor :)).

Kad povežem telefon sa kompom i odaberem mod PC suite, program ne prepoznaje telefon. Dobijem samo opciju "Click here to connect a phone" iako je telefon povezan i iz My Computer-a mogu da mu pristupim. Kad povežem preko moda Mass Storage, pa odem u Nokia PC Suite, dobijem znak da je telefon povezan, ali čim pokušam da pristupim podacima sa telefona preko tog programa, na ekranu telefona se ispiše da je promenjeno u PC Suite mod, ali se telefon diskonektuje sam od sebe (dobijem poruku "Nokia 5230 disconnected via USB"). Probao sam da reinstaliram program - ne ide. Kad odem na "Click here to connect a phone", dobijem ekran za odabir konekcije. Izaberem "Cable connection" i kad dobijem poruku da povežem telefon sa kompom preko kabla, i to uradim, stoji ekran "Windows is installing PC Connectivity Cable drivers, please wait..." i mogu da čekam do sudnjeg dana, ekran se ne menja.

Takođe sam dobio poruku da je povezan preko File Transfer moda i da treba da isključim taj mod, ali ne znam kako to da uradim. Prilikom povezivanja stavim PC Suite ili Mass Transfer, ali ne pomaže.

Kupio sam u telenoru N97 mini i zanima me kako funkcionise navigacija.Telefon je dosao sa vec ucitanim mapama ali se nesto ne snalazim sa navigacijom,jel treba pretplata ili slicno?

Ovde ćete postavljati sve što vas interesuje u vezi nokia telefona. Svaka nova tema koja glasi ,,šta mislite o ovom nokia telefonu će biti prebačne ovde.
Stare teme koje budu ,,dizale,, će biti zaključane, a diskusija i link prema njoj biće preneti ovde.

Vaš Avetinja :)

zna li neko gdje skinuti windows live messenger za nokiu e51, hvala

Pozdrav, imam Nokia-u C3 koja je na Telenorovoj mrezi, hteo bih da je dekodiram. Da li neko zna nacin, da ja to uradim sam ili neki servis gde se to moze uraditi? Model je potpuno nov pa na netu nisam uspeo da nadjem nikakve kodove za nase podrucje. Pozdrav i hvala unapred.

Imam problem sa povezivanjem telefona sa kompom preko programa Nokia PC Suite (pisao sam i na drugom forumu ali nisam dobio odgovor :)).

Kad povežem telefon sa kompom i odaberem mod PC suite, program ne prepoznaje telefon. Dobijem samo opciju "Click here to connect a phone" iako je telefon povezan i iz My Computer-a mogu da mu pristupim. Kad povežem preko moda Mass Storage, pa odem u Nokia PC Suite, dobijem znak da je telefon povezan, ali čim pokušam da pristupim podacima sa telefona preko tog programa, na ekranu telefona se ispiše da je promenjeno u PC Suite mod, ali se telefon diskonektuje sam od sebe (dobijem poruku "Nokia 5230 disconnected via USB"). Probao sam da reinstaliram program - ne ide. Kad odem na "Click here to connect a phone", dobijem ekran za odabir konekcije. Izaberem "Cable connection" i kad dobijem poruku da povežem telefon sa kompom preko kabla, i to uradim, stoji ekran "Windows is installing PC Connectivity Cable drivers, please wait..." i mogu da čekam do sudnjeg dana, ekran se ne menja.

Takođe sam dobio poruku da je povezan preko File Transfer moda i da treba da isključim taj mod, ali ne znam kako to da uradim. Prilikom povezivanja stavim PC Suite ili Mass Transfer, ali ne pomaže.

E brate zato sam ja kupio blutut, nema vise zezanja i instaliranja i neprimecivanja telefona i virusa i syebavanja memo kartice i svacega!!!!!

Kupis blutut i Bog da te vidi svi problemi reseni!
Nikad vise u zivotu necu da koristim yebeni usb i da sebi kidam zivce i da mi opada kosa!

Imam Nokiu x3 i pojavio mi se problem sa sifrom. Naime, ne mogu da otkljucam telefon, jer pise da je sifra pogresna. Sigurna sam da niko nije mogao da je promeni, jer je samo ja znam. Kupila sam telefon u Vipu, jos uvek imam garanciju, pa me zanima da li bih platila desifrovanje i koliko? I da li bi se prilikom desifrovanja obrisale poruke, da li postoji mogucnost da se one sacuvaju? Hvala unapred.

Imam NOKIA 5228,treba mi pomoc:Kada skinem neke program obavim instalciu i sve je ok.ali' kada hocu da pokrenem taj program izbci mi obavestenje da nije odgovarajuci format... 1.da li neko zna u cemu je problem?2.Da li znate neku adresu gde mogu skidati aplikacije a da je pri tome odgovarajuci format za ovaj model,a da nije Ovi? 3.da li je moguce instalirati nek program za navigaciju,iliti samo skinuti mapu i gde to mogu skinuti? pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back