Poledica93
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze neko da mi preporuci neki telefon, NOKIA naravno..
cena nzm, nije toliko bitna, a ono sto stvarno mora da ima jeste WiFi, i kameru neku bolju i memoriju..![]()
ovako...5228 je prvenstveno muzicki telefon. Kamera 2 mpx, bez blica- znači, nije za tebe. Poveliki je i nije baš pogodan ako si smsovac.Može li neko ko je dobar poznavalac i raspoložen da mi da savet?
Treba da se odlučim za jedan od ova četiri modela:
1. NOKIA 5228
2. NOKIA C5
3. NOKIA 7230
4. NOKIA 6303 classic
U principu telefon koristim da razgovaram, šaljem sms, mms i fotografišem. Znači, nisu mi bitne stvari poput muzike, previše velike memorije..
Hoću da bude zgodan za korišćenje i kvalitetan. Ne menjam često telefone (trenutno imam N70).
Najviše mi se dopada kako izgleda 5228, ali kapiram da touch screen nije zgodan za korišćenje? Ako grešim, ispravite me!
Radila sam poređenje težine, izgleda.. bla, bla.. Nekako su se izdvojili c5 i 7230.
Molim vas za savet!!!
Hvala!![]()
Na oko mi se ne svidja ali ima odlicne karakteristike !
5228 je moj favorit- dobra baterija i muzički telefon, aki pošto ti nisu bitne te neke karakteristike, onda tople preporuke za C5.![]()
Znala sam! Najviše mi se dopada kako izgleda 5228, a karakteristike c5. PufMislila sam naći ću ovog puta model koji ne izgleda kao da je ''muški'' telefon..
![]()
Za ljude koji rade sa mobilnim ili ko se razume dobro, da li mogu u nokiu n 73 da ubacim bateriju od neke druge nokije a da je veca od 1100 mAh? i ako moze od koje nokije moze da se uzme baterija posto hocu da mi baterija traje duze a vec sam smanjio i osvetljenje ekrana i stavio da GSM mrezu...voleo bih da moze neka baterija od 1500 mAh,...tako da svaka pomoc mi je potrebna od vashvala unapred
mozes ti da ubacis a da li ce raditi posle nekog vremena to je druga prica jer telefon da je trebao da ima 1500 mAh imao toliko a ne 1100mAh , kad stavis verovatno ce vremenom doci do nekih promena..... tako da mozes recimo da kupis ko prodaje pokvarenu ili u delovima n73 oa kupis polovnu original bateriju i da ih menjas to ti je od prilike 4 dana (racunajuci po 2 dana bateriju)
Da, najbitnije je da napon ne prelazi 3.7. V. Ja sam tako kombinovala baterije sa nekog starijeg Samsunga i stavljala u Nokiju 2700, šljakala je odlično. Najveći problem je da je npr. baterija koja ima 1100 mAh obično manja od 1500 mAh, pa ta ''jača'' ne može da stane u telefon.Znas li ti sta uopste znaci 1 500 mAh??? Znaci da ce jedna takva baterija da daje 1500 h, struju u vrednosti od 1 mA (citaj mili amper).(jacina struje naravno u pitanju, napon se zna koliki je baterije, obicno 3.7V)
Nema na cemu...![]()
Dugo vec se razmisljam izmedju Nokie e66 i Nokie N95 treba mi bilo kakav svet koja od njih dve je bolja,tj koja duze moze izdrzati u radu?
Imam nokiu N97 i imam par pitanja vezano za nju.
1. ne znam kako da prebacim memorije...sa phone memory (imam 500MB memorije i skoro je puna) na mass memory jer tu imam 29,5GB slobodnog prostora. Sta god da posaljem sa kompa kaze da nemam vise slobodnog prostora.
2. mnogo mi koci i nekada joj mnogo treba da otvori neku stranicu,konkretno kada ulazim u MUSIC,naravno ne svaki put.
3. od kako sam ubacio karticu treperi mi koverta (sms) pored baterije a tel nije imao ni jednu poruku ???
Unapred zahvalan svakome ko zeli da pomogne.