Koja je po vasem misljenju najbolja nokia koju mogu da kupim za 100-150 eura? Svidja mi se nokia n73 ali ne verujem da cu da nadjem po toj ceni. Sta mislite o n70?
nokiju u makedonija ode 40 euro najdobro socuvana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je po vasem misljenju najbolja nokia koju mogu da kupim za 100-150 eura? Svidja mi se nokia n73 ali ne verujem da cu da nadjem po toj ceni. Sta mislite o n70?
Imam 6120c... To je V03.83 symbian...
Ima GPS, ali sam čuo da mu treba neki dodatak... Pošto sam čuo da i za E71 isto treba taj dodatak, a znam dve-tri osobe koji ga koriste bez istog, hteo sam da pitam da li ima neka caka i za ovaj moj...
Glavni problem je što se locira preko GPRS-a pa račun izađe... izađe, a kod ovih ljudi ništa...
Unapred hvala.
p.s. podpitanje: kako se zove, pošto košta i gde ima da se kupi taj dodatak...
Imam 6120c... To je V03.83 symbian...
Ima GPS, ali sam čuo da mu treba neki dodatak... Pošto sam čuo da i za E71 isto treba taj dodatak, a znam dve-tri osobe koji ga koriste bez istog, hteo sam da pitam da li ima neka caka i za ovaj moj...
Glavni problem je što se locira preko GPRS-a pa račun izađe... izađe, a kod ovih ljudi ništa...
Unapred hvala.
p.s. podpitanje: kako se zove, pošto košta i gde ima da se kupi taj dodatak...
Ljudi uzela sam nokiu 7610 supernova, super je bas sam zadovoljna, medjutim imam prolem sa porukama odnosno sa vremenom koje se prikazuje kada dodje poruka. Npr ako mi je poruka stigla u 18:00 h kada je otvorim pise da je 17:00 h. Sve drugo u vezi vremena je ok, kada posaljem poruku pise normalno vreme, za pozive isto tako, samo je problem kod primljenih poruka.
Jedan problemčić vezan za moju Nokiu (model 5230) i muzičku biblioteku.
Pošto je interna memorija mog modela manja od sto megabajta, muziku sam putem SD kartice ubacio u telefon. U muzičkoj biblioteci mi je, kad odem na listu izvođača, prikazivao koliko svaki od njih ima pesama i sve je to bilo OK. Međutim, kad sam posle nekog vremena pogledao listu izvođača (a u međuvremenu sam morao da vadim karticu), svima je broj pesama bio dupliran. Ako je neki imao, na primer, 30 pesama, pisalo bi 60; ako je imao samo jednu, piše dve. Ja obrišem nekog izvođača koji je imao dve, tj. jednu pesmu, i on obriše pesmu, ali ne izbriše njegovo ime s liste. Ono i dalje stoji, piše da ima jednu pesmu, a kada kliknem na njega - nema ničega. Kad ponovo pokušam da izbrišem izvođača sa liste, dobijem poruku "File is corrupted. Operation cancelled." Kada kliknem na opciju "Refresh library" on samo napiše "0 files added" i sve ostane isto.
Moje pitanje je: kako da obrišem kompletnu listu pesama iz biblioteke (samo iz biblioteke, ne sa SD kartice) i onda je opet osvežim?
Jeste stariji post,ali imam isti problem sa Nokiom 2700...
Prodajem Nokiu 1100 Made in Germany, rh-38
Cena po dogovoru
Svi koji su zainteresovani mogu da se jave na PP
![]()
Da li ovaj telefon valja...??? Da li je preskup??
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2178/Nokia/6760-slide
dokolku ne saka da gi brise pesnite od telefonot togas napravi mu hard reset na telefonot so vnesuvanje na slednava sifra *#7370# password 12345 ama prvin izvadi ja memoriskata i otkako ke se zavrse procesot stavi mu ja pak memoriskata. posle bi trebalo da bide sve vo red. toa ti e najednostavnoto resenie. vtora opcija tie preku file manager da gi brises tie se naogjat vo folderot music ili sounds/digital i baraj gi tamu ama da baras na telefonot memorijata odnosno C disk bi trebalo da gi ima tamu duplikatite.
Uh... koliko sam uspeo da razumem, kažeš mi da resetujem telefon šifrom *#7370# i lozinkom 12345, prethodno izvadivši memorijsku karticu; ovu drugu opciju nisam najbolje razumeo.
Uh... koliko sam uspeo da razumem, kažeš mi da resetujem telefon šifrom *#7370# i lozinkom 12345, prethodno izvadivši memorijsku karticu; ovu drugu opciju nisam najbolje razumeo.
Inače, ranije sam bez problema vadio memorijsku karticu: stisnem dugme za paljenje i gašenje telefona, odem na opciju "Izvadi E: memorijsku karticu", onda on pozatvara aplikacije i kaže Međutim, sada kada pokušam da je izvadim na isti način, dobijem poruku "Vrati karticu ili će podaci biti izgubljeni" (kakvi podaci? Ranije nije gubio nikakve podatke kad sam vadio katicu, ne znam da li bi sad bilo drugačije), i opcije Retry i Cancel. Tako da jedino mogu da ostavim to da stoji, stavim na karticu šta sam hteo, vratim je pa odem na Retry. To je počelo da mi se dešava otprilike kad su mi instalirali mape za GPS.![]()
najdobra opcija e preku sifra formatiranje na telefon *#7370# potoa vnesuvas lozinka 12345 vo zavisnost ako si prv gazda. a taa opcija so e na FACTORY SETTINGS ne brise se ili pa da ima nekoj virus nema da go izbrise tuku ke go ostave taka.U podesenjima telefona je uvek poslednja opcija- Reset factory settings, pa reset all i to bi trebalo da bude to.
Laksi nacin da se resetuje...
cena sto se tice kad vidis na netu su vece..to znaci da u opste mozes da nadjes za manje pare, manje otp 10 ak evra .. a telefon je dobar sto se tice .. ali ako mene pitas ja ne bi dala tolike pare za telefon koji ima kameru samo 3.2 mpx.. jer je mnogo.. a sto se tiče ostalih stvari..solidne su..i memorija mu je full..sad na tebi je da odlucis.. ima tu jos dosta stvari koje su dobre.a nzm sta najvise volis da telefon ima..?!
Jeste stariji post,ali imam isti problem sa Nokiom 2700...
koju mi nokiu preporucujete a da ima wifi? ( i da nije 5530 ili 5800)) hvala...
Ali 5230 nema wifi.. (valjda) I da naravno da ne mora biti touch...5230. Ako zelis touch.