NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam problem sa nokiom 6300, nece da prima SMS poruke, salje sve ok ali nece da primi...
Radio sam reset tel. na fabricko podesavanje i isti je problem...

Je li neko imao ovakav kvar i sta resava problem?

Hvala!

Moze da bude da je firmware pokvaren ali i da je problem do mreze/SIM kartice.
Stavi SIM u frugi telefon i vidi da li radi, ako ne... idi kod dobavljaca SIM kartice, ako da, odi u Nokia servis.

*U koji format da CONVERT-ujem video klipove s Youtube-a za NOKIA 6300?
Pise u uputstvu za rukovanje.
Snimi nesto sa njenom kamerom pa izvadi datoteku u racunar i vidi produzetak datoteke (popu .mp3 ili .avi). Nokia PC Suite moze da preobrati .avi u taj format.

Najvjerovatnije sjutra kupujem n96.. Čitala sam na raznim sajtovima da je odličan telefon.. Samo sam pročitala da mu je baterija slaba i da se to može riješiti instalisanjem nekog naprednijeg softvera? Pa ima li neko sa foruma ovaj telefon da mi kaže još nešto više o njemu i o bateriji koja je izgleda problematična?
Cijena novog je od 340 do 370 eura, a polovni se može naći za 250 eura..

Nazalost, mnogi koji su se kleli u N95/N95-8Gb (RM159/RM160) prklinjali su N96.
Lep telefon, lepe opcije sve je lepo osim procesora koji je identican N95 a programi i O/S je mnogo zahtevniji.
Sreca te je jos uvek jedan of boljih telefona.
Radije uzmi N95-8Gb koji ce imati skoro sve identicno a radice mnogo pouzdanije.

Nazalost, mnogi koji su se kleli u N95/N95-8Gb (RM159/RM160) prklinjali su N96.
Lep telefon, lepe opcije sve je lepo osim procesora koji je identican N95 a programi i O/S je mnogo zahtevniji.
Sreca te je jos uvek jedan of boljih telefona.
Radije uzmi N95-8Gb koji ce imati skoro sve identicno a radice mnogo pouzdanije.

Danas sam bila u Podgoricu i odustala sam od N96.. Toliko sam bila odlučna da ga kupim ali mi reče neka žena u radnji telefona kako ga oni nemaju u prodaji jer ima neku softversku grešku i žale se kupci na njega..
Sad razmišljam o ovom Nokia 6210 Navigator.. Znatno je jeftiniji od N96, košta 240€.. Šta mislite o njemu?
Možda mi možete pomoći. Interesuje me samo Nokia, na klizanje-slajd, da je kamera 3 megapiksela ili više.

Danas mi stize poruka i telefon je ne moze nikako otvoriti. Vidim samo prvih par reci, a da bi procitao duzu poruku, ne mogu jer je ne otvara. Sve ostalo radi normalno. Da li neko zna o cemu se radi??? Meni je ovo totalno cudno.

Restartao sam ga nekoliko puta, vadio bateriju, odradio update u novu verziju softvera, ali nista. I dalje ne radi.

Jel problem samo u toj jednoj poruci ili je problem sa svakom malo duzom porukom?Ili da li se to desava sa porukama samo koje stizu sa jednog broja?

Problem je u svakoj poruci. Ni jednu od danas ne otvara. Neverovatno. Samo sto je fora, ako je kraca poruka onda je mogu procitati, a duzu dalje ne vidim. On uredno pise da nije otvorena. Sto puta sam danas proveravao, vratio tel na fabricka podesavanja i nista. Idem na open i ono samo preskoci i ne otvara. Jedino da nije neki virus, jer je to symbian?

Inace kad spojim tel na pc suite mogu procitati poruku bez problema. Sve je u redu, samo sto je ne mogu otvoriti, pa kad nisam u stanu ne mogu procitati i to je bas iritirajuce, naravno i kad sam u stanu moram ga spajati na komp.

Ako je mozes procitati preko kompa a ne preko fona onda je moguce da je virus,Symbian je poprilicno osetljiv na viruse.Mislio sam da ne mozes ni na kompu da procitas pa pa da je to do operatera,ali posto je suprotno onda je virus.

Ako je mozes procitati preko kompa a ne preko fona onda je moguce da je virus,Symbian je poprilicno osetljiv na viruse.Mislio sam da ne mozes ni na kompu da procitas pa pa da je to do operatera,ali posto je suprotno onda je virus.

Sad sam instalirao Kaspersky odradio update i skenirao tel. Nista nije nasao. Jedina dobra stvar sto kaspersky za symbian ne usporava tel kao sto kaspersky za komp usporava pc.:)

I dalje poruke ne rade. Ma nema veze, sta cu im ja.

Gde se mogu naci original nokia theme l'amour,na internetu zaista ima dosta lamour thema s40 ali nisu lepe,i uvek im nesto nedostaje,tel. je 7373,a na internetu sam probala da nadjem one iz tel 7370,mada neznam gde da pronadjem to,preko google nisam uspela.Potrebno je da su i nth.

jel ima neka Nokia ali da nije jako skupa na kojoj mogu otići na internet skinuti neki tekst i to sačuvati a posle to poslati nekome kao sms ili mms poruku,hvala unapred na odgovoru ali da nije Nokia na preklop ili klizni

Da li mozda neko zna gde bih mogao da nabavim masku za Nokiu 6210 Navigator (tj. celo kuciste,sa tastaurom i zadnjim poklopcem) u Beogradu,posto sam se svojski potrudio da je nadjem ali jos uvek nisam uspeo...? Preko eBay-a nemogu posto nemogu da koristim paypal,a tamo ima da se nadje,medjutim idealno bi bilo kad bih je nasao ovde...

Imam jedno pitanje...
Znam da postoji jedan program koji preko Blututa nadje druge mobilne i moze da udje a da niko ne primeti... Da li neko zna kako se to zove i gde to mogu naci???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back