Nocni zivot u PO!!!

Koliko vam se svidja nocni zivot Pozarevca?

• Fuj!

• Jedva

• Moze da prodje

• Dobar

• Odlican

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo izvestaja od sinoc.....
Grad pun,kao i uvek kada je prijatno vece svi setaju tabackom opusteno,moglo je i u po neku bastu da se sedne i popije pice jer nije bilo bas toliko hladno!Setnja je bila do oko od prilike 30 min. posle ponoci!!!
ja sam posle otisao u klub a gde je bilo nevidjeno ludilo dok nisu poceli da smaraju sa nasim pesmama!
posle toga naravno bad copy zurka u lider gde je isto bilo ludilo!

i na kraju sam otisao u sokace da jedem...sve u svemu dobro sinoc bilo u nasem gradu!!!!

el bio neko u mm?

Pored toliko basti, balkon Barilija leti i nije zanimljiv.. kao zimi :-P Sad kad je u Hombre - u basta pocela da zivi - nista mi vise ne treba za vrele letnje Pozarevacke dane 8-) Inace, mozda svratim kod Sukija i ja u povratku iz Maxija...

Svratila ja do MM - a. Nije bilo guzve, samo pakleno vruce i zagusljivo :-| Schuki, daj adresu, racunari su moja interesna sfera, pa sutra kad krenem u shoping da te obidjem :-)

Sinocke bio i ja u MM-u! :lol: Adresu ti saljem na PP, a ako nisi iybrisala imas i moj br. mob!

nije lose u mm kada izbace bastu ispred a mislim da ce uskoro to i da urade......
ja kod sukija svracam posle 19h kao sto je rekao i naravno nosim mu pivce!!!!!

Nikako jelen!!! Sve ostalo moze, a i ja cu da obezbedim neki komad!!!

Pored toliko basti, balkon Barilija leti i nije zanimljiv.. kao zimi :-P Sad kad je u Hombre - u basta pocela da zivi - nista mi vise ne treba za vrele letnje Pozarevacke dane 8-) Inace, mozda svratim kod Sukija i ja u povratku iz Maxija...

Hombre to bese ona basta od proslog leta kad sam sedeo za susednim stolom i nisi me prepoznala!

sto,meni nije lose gore!!!a to se slazem,u ombre je cak i najjaca basta u pozarevcu!!!!
nista vidimo se sutra kod Sukija!!! ;)

Naravno vidimo se sutra kod Sukija!!! :lol::lol::lol:

Back