Nocni posetioci??

citam ove postove i vidim da su dosta ljudi imali slicna, ustvari neki i ista iskustva kao moj brat...idite u temu CRNA MAGIJA?? i procitajte prvi post, jer mislim da odnekud znam da je takvo stanja crna magija e sad, sta vi mislite neka se javi neko ko je imao slicno iskustvo kao moj brat(procitaj u prvom postu gorepomenute teme) sta misli o tome i da li je pitao psihologa, itd. za takvo iskustvo i sta mu je rekao???

To se zove paraliza sna,mozak ti se probudi a telo jos spava,ima veze sa elektricnim impulsima koji hoce da 'zakazu' u kori velikog mozga.NIsta neprirodno,kakvi astrali i duhovi,o boze :rotf:

Poslednja izmena:
moguce da ce te misliti da sam lud al ja cu vam ipak reci sta se meni desavalo jedno vreme dok sam bio malo manji,kao mali igrao sam po ceo dan komp i jednostavno kad god legnem da spavam i bilo sta da sanjam a uglavnom su bili to ruzni snovi ja sam jednostavno sanjao kako se situacija dogadja i stisnem ESC i jednostavno vidim exit TJ kad stisnem pauzu i stisnem EXIT i probudim se i zapitam se kako i zasto? nije mi dan danas jasno al jasno mi je da zbog call of duty sam najvise igrao taj menu je tako i izgledao u snu ...znaci bukvalno u mom mozgu je bila ta igra sta god ja sanjao ja cu na taj nacin izaci iz svog sna i kad god to pozelim...

desilo mi se u snu....
mada ja imam jako "zive snove"..
desavalao mi se i jos sto-sta zanimljivo na pragu jave i sna.

И мени се то дешава али никад нисам видео никакве сенке. Моја кева је имала исто то, али мало другачије од мене. Наиме, када је тако између сна и јаве, она отвори очи, и види како се нека црна сенка спушта на њу, и кад устане (може, не укочи је) и упали светло, она нестане.

jedan moj drug je rekao neka pokusaju da mi dodju u snu i videce kako musa dere jarca...

inace desilo mu se da je paralizovan ali ne davi ga nikakva vestica niti mu vuce nogu neka senka niti ja kad sam to oca pitao samo se nasmijao i rekao kajem se sto sam ti ikada kupio kompijuter......

citam ove postove i vidim da su dosta ljudi imali slicna, ustvari neki i ista iskustva kao moj brat...idite u temu CRNA MAGIJA?? i procitajte prvi post, jer mislim da odnekud znam da je takvo stanja crna magija e sad, sta vi mislite neka se javi neko ko je imao slicno iskustvo kao moj brat(procitaj u prvom postu gorepomenute teme) sta misli o tome i da li je pitao psihologa, itd. za takvo iskustvo i sta mu je rekao???

A šta bi mogao psiholog da mu kaže....nego da ga uputi nekom psihijatru i ovaj da mu prepiše neku šklj. terapiju.Nauka nikad nije priznavala nešto što ne može da objasni logički.
Ja sam pročitala taj post o tvom bratu...i ne to nije crna magija....meni se to dešavalo više puta i nije ni malo prijatno,kada imaš osećaj da ti u snu na grudima faktički leži kao osoba koja je duplo teža od tebe...e to su ti psihički vampiri tako se nazivaju,koji crpe tvoju pozitivnu energiju.E sad tvoj brat verovatno ne zna ko to radi ja sam znala ko je.Tako da ne zna ni da se odbrani.
Imaš dosta knjiga napisanih baš vezano za to...imaš ih i na netu,potraži ih.

Ne lucidan san ti je kada ti u snu možeš da kontrolišeš stvari koje ti se dešavaju...ali u ovoj temi nije reč o tome.

fino fino malo podjite na kik boks ili ultimate fight pa kad krenu da legnu samo jedan krose lijevi ili aperkat mada ni poluga nije losa

ili pogledajte klipove Overen Alistera bije ko lood pitam se sto njemu u snu ne dodju ovi nocni posetioci boje se jacih likowa ili jos bolje pogledajte nokaute Roj Dzonsa...

Poslednja izmena:
paraliza sna stvarno pogadja skoro svakog drugog covjeka. i stvorenja koja mozete vidjeti tijekom iste su halucinacije.
samo se treba smiriti i pricekati da prodje (ma koliko god tesko se ovo cinilo, djeluje)

imao mi je drug takve paralize i nije video nikakvo cudoviste niti cuo glasove ovo se dogadja samo najvecim kukavicama i veoma utripovanim ljudima nazalost puno ih ima...

Ne lucidan san ti je kada ti u snu možeš da kontrolišeš stvari koje ti se dešavaju...ali u ovoj temi nije reč o tome.
Lucidan san ima udela u ovome. Istrazivanja su pokazala da ljudi koji imaju lucidne snove i pretrpe paralizu spavanja nikako ne mogu da razlikuju san od realnosti, pa potentne halucinacije mogu proizaci iz takve kombinacije.

I ja sam procitala ovo sto se desilo tvom bratu. I meni se to desavalo milion puta. Kao da mi neko od milion kilograma sedi na grudima i neda da se pomerim. A sto je najgore od svega osecas se tako bespomocno jer bukvalno ne mozes ni prst da pomeris. Stvarno neprijatno iskustvo jer sam posle toga mesecima spavala sa upaljenim svetlom ... Posle je bila emisija na Exploreru o naucnicima koji ispituju stanja sna i dobila sam objasnjenje na moja losa iskustva... Sve se to desava jer se pre vremena probudis a mozak ti jos delimicno spava pa imas utisak da ti neko sedi na grudima i da si paralisan. Cak i postoje i slike koje opisuju ovo stanje ( paraliza ) ili Demoni kako su ih nazivali u srednjem veku. Evo linkova ...

http://www.ghostweb.com/sleep.html
http://colinresponse.files.wordpress.com/2008/03/fuseli_nightmare-1781.jpg

Poslednja izmena:

Back