Noć veštica

nemam pojma,ja 31 uvek idem na svetog luku,nikad se nisam bavila noci vestica,bar ne iz ove opsteprihvacene verzije....istrazujuci keltsku mitologiju shvatih odakle dolazi sve to i meni je dosta.
potpuno mi sve jedno ko ce sta da slavi...juce je grad bio pun maskiranih ljudi koji bauljaju ulicama,a ja sam pak "slavila" castanyadu i najela se kestenja i kolaca i to mi je bilo sasvim dovoljno :)

bansi sve me vishe odusevljavas!
ti si prava srpska majka!

Свети Валентин, Ноћ вештица ..... све у складу са западном културом и традицијом. Очекујем да почнемо да прослављамо и државне празнике западних земаља
Ето, на пример .... 4-и јул ? Некада смо га славили као ''Дан борца'' .... сада очекујем да тог дана прослављамо дан америчке независности.
Имамо простора да уведемо и друге нове празнике .... дан ЕУ, дан НАТО-а ....
Шта ће нама наши државни и верски празници ... наше Славе, наши Свеци ..... кад је запад тако ин !

A, gledas Farmu :zper:

Aha...
p0129.gif

Ма јок, најбоље је да наговоримо децу ДА СЕ МАСКИРАЈУ У ЊИХ ЗА НОЋ ВЕШТИЦА.........у Кандићку, у Бисерко, у Вучо....у Соњу Лихт.......
аааааааааааа :rotf::rotf::rotf:

Ј6т, замисли да отвориш врата и видиш патуљка са ликом Кандићке, Бисерко и сл? :eek:

Чист хорор! Ноћне море би ме мориле наредних месец дана (ако бих преживела први шок)! :eek:

:lol:

Ja ne slavim slavu, nisam ni krsten, tako da ako idem da proslavim Noc vestica, cisto iz zezanja, necu valjda time da izvredjam srpsku hriscansku tradiciju, ne bih zeleo da me tako shvate ljudi ? :rumenko: :rumenko:

Back