- Poruka
- 652
Pa kako onda svi to znaju ako oni to kriju kao zmija noge?
pa neko se otkrije slucajno nepaznjom ili napusti bratstvo
pa isprica nekome .. istina se uvek sazna 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako onda svi to znaju ako oni to kriju kao zmija noge?
pa isprica nekome .. istina se uvek sazna 
Otrkud znaš da su svi znali?
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/228129/U-Srbiji-200000-sektasa-Sledbenici-Crne-ruze-piju-cak-i-svoju-krv-Dakle, nema dokaza? Hmm...zašto li nisam iznenađen
Koliko znam, u Srbiji postoje paganski obicaji slicnog tipa, poklade ili kako se vec zovu, gde se ljudi oblace u kostime i dobijaju darove, slicno kao u Noci vestica.
Cak sam i od starijih ljudi (80+ god) cuo price o rezanju bundeve, na isti nacin kao sto se to radi za Noc vestica, a posto sam poprilicno siguran da to nisu videli na TV-u, zanima me poreklo tih obicaja ovde, posto izgleda narod je imao slicne obicaje, daleko pre nego sto je vecina prisvojila Noc vestica.
Pa nije, jer je izvedeno na ritualni pravoslavni način, veličajući pravoslavno hrišćanstvo, a ne na satanistički.Pa iako je takvo ritualno ubistvo izveo "pravoslavni hrišćanin" opet je reč o satanizmu.
Ili si glup il' se pravis glup. U svakom slucaju, evo ti ovde o zlocinima satanista u novije vreme kod nas:
http://pravoslavlje.spc.rs/broj/901/tekst/znanje-stiti-i-zato-ga-moramo-posedovati/print/lat
Ovo je inače priča sa jednog bloga, bez ikakvih dokaza, koja je nekako završila u listu "Pravoslavlje".Naravno, to nije sve: početkom jula 2004. godine, grupa valjevskih satanista, koje je policija sprečavala da prave pir na gradskom groblju šaljući redovne noćne patrole, iz osvete je postavila ogroman betonski blok na prugu Valjevo-Beograd, verovatno s namerom da izazove saobraćajnu nesreću. Radnici železnice su to primetili, i opasnost je uklonjena.
"Novi život" je hrišćanska sekta, a ne satanistička.Tako u "Glasu javnosti" čitamo da se izvsni student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Milan Kirćanski, ubio posle predavanja sekte "Novi život",
Ja sam mislio da je opšte poznato da je priča oko ovih ubistava izmišljotina domaćih službi bezbednosti, kao i da svi znaju da iza ovih ubistava stoje mađarski neonacisti... danas organizovani u pokret 64 županije (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom), koji je, uzreg budi rečeno, izrazito hrišćanski nastrojen.Jedan od oficira Vojske Srbije i Crne Gore, intervjuisan za ovaj broj NIN-a, izjavio je: "Podsetićemo na slučaj vojnika Jožefe Menedera koji je, početkom juna 1993, u kasarni u Vranju naoružan automatskom puškom, upao noću u spavaonicu i ubio šestoricu vojnika i jednog starešinu. Pet dana nakon toga, u kasarni "Mika Mitrović", vojnik Nandor Kiš pucao je s leđa u vojnike i tom prilikom ubio dvojicu a nekoliko ranio. I on se, kao i Meneder, nakon zločina ubio u krugu kasarne. Vojnik Nandor Kiš pripadao je satanističkoj sekti "Crna ruža", a Jožef Meneder sekti "Loša vera" koja je nastala iz sekte "Crna ruža".

TO je isti onaj koji je napravio zapovest: NE POVREDI DECU?I zaista: ove, 2004. navršava se 100 godina od kada je najuticajniji satanista XX veka, Alister Krouli, najavio Novi Eon, a kome će glavni moto biti: ČINI ONO ŠTO HOĆEŠ I NEKA TI TO BUDE JEDINI ZAKON."

Problem je što si samu sebe ukopala, postavljajući tekst u kome tvoje sopstvene tvrdnje osporavaju, pa bi sada da se izmigoljiš.Trebalo bi da naučiš da čitaš između redova pa ćeš znati u čemu je problem.

Kako to rade skriveno, kada ove dve znaju i kad i šta doručkuju, o zločinima da ne i govorimo?to ne postoji zato sto Satanisti to rade skriveno i ne postavljaju svoja dela na youtube![]()

Ma da kako da ne, oni sve zure da to postave ne Youtube.
Ali evo ti nesto drugo:
„Бохемијански клуб“
Широм САД велико интересовање јавности изазвало је сведочанство Аризоне
Вилдер о укључености многих познатих људи у сатанизам. По њеном сведочанству и она
сама је од ране младости била „посвећена“ и припремана како би постала Богиња Мајка,
односно велика свештеница која изводи жртвене ритуале за највише степене глобалног
сатанског братства, и била је једна од три жене посвећене у тај степен на свету. По њеном
сведочењу у ритуалима жртвовања који су одржавани учествовали су: „чланови
Британске краљевске породице, Роналд и Ненси Реган, Џералд Форд, Џорџ Буш и
његови синови, Хенри Кисинџер, Њут Гингрич, Бил и Хилари Клинтон, Ротшилди,
Хабсбурзи, Боб Хоуп, Руперт Мардок...“2
http://nasisrbija.org/wp-content/uploads/2012/01/Ujed_za_dusu.pdf
![]()
Narocito obrati paznju na slike ispod ovog teksta u doukmentu jer ne mogu da se skinu.

Misliš na značenje praznika u Slovena ili poreklo praznika All Hallows Eve?Izvinjavam se na ponavljaju, mada me zanima odgovor na ovo pitanje ako neko zna.
Vidiš da raznorazni sektolozi i stručnjaci koje koriste kao izvor kada se priča o satanizmu tako pričaju.А како се то ритуално убија на православни начин?!
Свашта се још овде може научити![]()
I gde su tu žrtvovanja ljudi i ostali zločini?![]()
Imas na prosloj stranici link gde sam dostavila sve zlocine satanista kod nas npr. Tamo imas i zrtvovanja ljudi.
I molim te, ne obracaj mi se vise (ili ako mi se obratis necu odgovoriti) dok ne procitas sve moje linkove koje sam dala. Pa ne dajem ih dzabe, valjda?
Ne budi dosadan da me po 1000 puta jedno te isto pitas a ne gledas link.
Hoćete li da vam ja razotkrijem celu ovu zavrzlamu oko domaćih satanista?
Imas na prosloj stranici link gde sam dostavila sve zlocine satanista kod nas npr. Tamo imas i zrtvovanja ljudi.
I molim te, ne obracaj mi se vise (ili ako mi se obratis necu odgovoriti) dok ne procitas sve moje linkove koje sam dala. Pa ne dajem ih dzabe, valjda?
Ne budi dosadan da me po 1000 puta jedno te isto pitas a ne gledas link.
Ili si glup il' se pravis glup. U svakom slucaju, evo ti ovde o zlocinima satanista u novije vreme kod nas:
http://pravoslavlje.spc.rs/broj/901/tekst/znanje-stiti-i-zato-ga-moramo-posedovati/print/lat
Ovo je inače priča sa jednog bloga, bez ikakvih dokaza, koja je nekako završila u listu "Pravoslavlje".Naravno, to nije sve: početkom jula 2004. godine, grupa valjevskih satanista, koje je policija sprečavala da prave pir na gradskom groblju šaljući redovne noćne patrole, iz osvete je postavila ogroman betonski blok na prugu Valjevo-Beograd, verovatno s namerom da izazove saobraćajnu nesreću. Radnici železnice su to primetili, i opasnost je uklonjena.
"Novi život" je hrišćanska sekta, a ne satanistička.Tako u "Glasu javnosti" čitamo da se izvsni student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Milan Kirćanski, ubio posle predavanja sekte "Novi život",
Ja sam mislio da je opšte poznato da je priča oko ovih ubistava izmišljotina domaćih službi bezbednosti, kao i da svi znaju da iza ovih ubistava stoje mađarski neonacisti... danas organizovani u pokret 64 županije (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom), koji je, uzreg budi rečeno, izrazito hrišćanski nastrojen.Jedan od oficira Vojske Srbije i Crne Gore, intervjuisan za ovaj broj NIN-a, izjavio je: "Podsetićemo na slučaj vojnika Jožefe Menedera koji je, početkom juna 1993, u kasarni u Vranju naoružan automatskom puškom, upao noću u spavaonicu i ubio šestoricu vojnika i jednog starešinu. Pet dana nakon toga, u kasarni "Mika Mitrović", vojnik Nandor Kiš pucao je s leđa u vojnike i tom prilikom ubio dvojicu a nekoliko ranio. I on se, kao i Meneder, nakon zločina ubio u krugu kasarne. Vojnik Nandor Kiš pripadao je satanističkoj sekti "Crna ruža", a Jožef Meneder sekti "Loša vera" koja je nastala iz sekte "Crna ruža".

TO je isti onaj koji je napravio zapovest: NE POVREDI DECU?I zaista: ove, 2004. navršava se 100 godina od kada je najuticajniji satanista XX veka, Alister Krouli, najavio Novi Eon, a kome će glavni moto biti: ČINI ONO ŠTO HOĆEŠ I NEKA TI TO BUDE JEDINI ZAKON."

Misliš na značenje praznika u Slovena ili poreklo praznika All Hallows Eve?
Ne mogu vise s vesticama, vampirima i njihovim postovaocima da se bavim, valjda imam preca posla u zivotu? Dala sam linkove, ko ima oci neka vidi, ko ima usi neka cuje.
@ I odgovor za Lolilol
U dubljenju bundeve nema nista lose, razlika je "samo" sto ovo vodi ka pravoslavnim obicajima, a ovo (moze da) vodi ka satanizmu u smislu moguceg stvarnog zrtvovanja ljudi ako nekom psihopati (satanisti) to padne na pamet i sto iza toga stoje neretko upravo takve "organizacije" koje vrebaju koga da strpaju u kola i da "nestane" za sva vremena.
edit: Ima tu svega i trgovine belim robljem, i ubistva poremecenih ljudi koji zaista misle da je noc vestica praznik za njih (mahom satanisti). Dakle, ima svega, neceg kod nas, a neceg vise na zapadu, ali kako dolazi vreme, bice sve vise i kod nas i zato treba biti oprezan.
Mnogo si naivan.Crna ruža više ne postoji. I dok je postojala, to nije bila nikakva satanistička sekta, kako vole da "misle" priglupi talibani, već kružok u kojem se slušala alternativna muzika, isprobavali narkotici, pila skupa pića, gajile razne vrste savremene umetnosti, i koja se sastojala od dece visokih funkcionera tokom osamdesetih godina u SFRJ, i to se dešavalo dok određena devojka nije skočila sa šestog sparat studentskog grada na Novom beogradu, zbog neuzvraćenih simpatija određenog maldića, i da bi se sprečio skandal, sa visokog mesta je rečeno "dosta" i grupa je prestala da postoji, i to je sve što ima da se kaže o tome.
Ako je izvedeno ritualno ubistvo,onda Sotona stoji iza njega a ti to sad nazovi kako god hoćeš.Pa nije, jer je izvedeno na ritualni pravoslavni način, veličajući pravoslavno hrišćanstvo, a ne na satanistički.
Nema šta da se izmigoljavam,članak sam postavila zbog činjenica a ne da bi smo videli mišljenja "stručnjaka".Problem je što si samu sebe ukopala, postavljajući tekst u kome tvoje sopstvene tvrdnje osporavaju, pa bi sada da se izmigoljiš.![]()