No threesome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Nisam ja otkrila nista novo ovom temom i ne znam kako da resim problem, ali mislim da je sasvim dovljno da vam se pozalim i da cujem neki savet. Mozda nekako i resim taj problem. Moj verenik ima najboljeg druga. Oni su nerazdvojni jos osnovne skole. Taj njegov drug se vrlo cudno ponasa. Po mom misljenju, zastrasujuce, ali ja ne volim da se mesam u tudje odnose. Ipak, u pitanju je moj verenik i buduci muz, pa mislim, da imam pravo da kazem ponekad sta mislim.
Dakle, on ima tog njegovog druga. Taj njegov drug je odvratan. On je kompjuteras, a znate kakvi su oni, debeli, masni, zatucani, zapusteni i odvratni. Svemu tome dodajmo i njegovu bradu, koja mu stoji stvarno odvratno. Ja ne mogu da ga smislim od pocetka, jer negativno utice na mene, ali i na nasu vezu, a i moj decko mi je priznao da i na njega negativno utice, ali da se druze, jer su jos od osnovne skole zajedno. Meni to nije nikakav argument: "Mi se znamo od osnovne skole, bla, bla, bla." Pa ja imam toliko mojih bivsih, koje znam od osnovne skole, pa nisam sa njima u vezi. Svi mi imamo svoj zivot. Sta to znaci da sada, zato sto nekog celog zivota znam mogu da dozvolim da me smara i da me mraci i da mi negativno utice na ljude koje volim i na vezu. Ne zelim da budem JA, ta koja ce da prekine to prazno prijateljstvo, jer njih dvojica sustinski nemaju o cemu da pricaju osim sto odu i popiju alkohol ili jednu neko meso. Ja to ne podnosim, kada moj verenik smrdi na rostilj. Pored toga, kada god smo zajedno taj njegov drug mi kontrira i stalno nesto pametuje i drzi neke lekcije ili iz istorije ili iz aerobika. Sve on zna! A njegov ljubavni zivot? E, to je posebna prica. On ima neku odvratnu devojku, koja ga iskoristava. Naravno, on je odvratan i dosadan, a ona se zalepila za nekog ko je po rpirodi nesiguran, a pri tom, zraci od samopouzdanja. Medjutim, on meni ne moze da deli ljubavne lekcije. ;) I primetila sam da ga ja nerviram, jer se ne uklapam u njegov profil jadnika, kako je on naucio da se ponasa.
Sta da radim? Da prekidam JA prijateljstvo ne dolazi u obzir, posto sam vec imala jednu neprijatnu situaciju ove godine. Kako da otvorim oci mom decku? Kako da shvati ko je ovaj?:heart:

Tema@ Ne,ne znam da su progarmeri zatucani,masni, itd...Sve te užasne epitete koje si nakačila nekom kompjuterašu...
Mislim da ofrlje žigošeš ljude, a to je uvredljivo, u svim branšama ima raznih tipova ličnosti..........
Cicko,neće te udati pljuvanje po prijateljima i familiji,navikama,sklonostima,željama budućeg,kao ni bivših (msm pljuvala si im žene :zkez:), a često i decu.
Lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back