No svrsh

ako se pitas samo mi je bitno da se ispraznim pa posle drugi da kusaju moje belancevine proteine i sl

pa stos onda postavio ovu temu
jel zato sto verujes u to kusanje? :hahaha1:

nije

nego zato sto si zabrinut za zenski orgazam i dobrobit a to je tako lepo od tebe jer si dusica jedna :heart:

sto opet dalje implicira da nisi doziveo zenski orgazam a to nas dovodi na pocetak, to jest na temu :hahaha1:

Ahahahah da nisi ti malo stariji od babe :zcepanje: malkiceeeeeeeeeee...............
Da sam ti ja baba, ja bih te naučila da budeš Kazanova, a ne Kvazimodo.:manikir:
I šta fali, recimo kulinarstvu?
Pa to je umetnost, mogla bih i tamo da gvirnem, u pravu si.
I šta fali porodici? To je nešto out, kvazi, šta li?

pa kiselo grozdje u poznim godinama postane ta porodica i kad frka uvati :lol:

Ahahahah da nisi ti malo stariji od babe :zcepanje: malkiceeeeeeeeeee...............
Da sam ti ja baba, ja bih te naučila da budeš Kazanova, a ne Kvazimodo.:manikir:
I šta fali, recimo kulinarstvu?
Pa to je umetnost, mogla bih i tamo da gvirnem, u pravu si.
I šta fali porodici? To je nešto out, kvazi, šta li?
ne baba odgovorila bi na temu da mozes nekog nesto nauciti..ovako samo prevrces vestacke zube

nema potrebe da dizes sebi lazno samopouzdanje misleci da si verbalno pobedila
:heart: šta bi ti znao o meni, imam li lažno ili pravo samopuzdanje? Ili nikakvo? To je samo tvoj subjektivni i ne merodavni stav, na koji imaš pravo.
A, ja sam komentarisala da je tema tinejdž, kontam, da sam bar za promil objektivnija u tom smislu :roll:
Nisam ja ovde na tvojoj temi startovala da te napadnem kako si glup, nego sam prokomentarisala TEMU, a ne TEBE. U našem daljem dijalogu, samo sam ti primerno odgovorila na repliku, jer ti uvek vređaš postavljača teme ili komentara, a nikada suštinu-tj komentar.

:heart: šta bi ti znao o meni, imam li lažno ili pravo samopuzdanje? Ili nikakvo? To je samo tvoj subjektivni i ne merodavni stav, na koji imaš pravo.
A, ja sam komentarisala da je tema tinejdž, kontam, da sam bar za promil objektivnija u tom smislu :roll:
Nisam ja ovde na tvojoj temi startovala da te napadnem kako si glup, nego sam prokomentarisala TEMU, a ne TEBE. U našem daljem dijalogu, samo sam ti primerno odgovorila na repliku, jer ti uvek vređaš postavljača teme ili komentara, a nikada suštinu-tj komentar.
uvek tako krenes i smaras ajde dosadna si

Back