No.1

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:O meni se malo. O meni se mnogo zna. O meni se nagadja. O meni se prica pozitivno. O meni se prica negativno. Da sam kontroverzna u to nema sumnje. Svako ima misljenje o meni. NIko nije ravnodusan. Cak i ako neko kaze da je ravnodusan, jasno je da nije ravnodusan, jer ne bi iznosi svoje misljenje o meni. Svesna sam mog znacaja u svetu, ali sam ipak, veoma skromna. Nikog ne vredjam. Ne volim da uzvracam, ali ponekad moram. Moji obozavaoci znaju da ih volim. Ipak, svesna sam da me svi vole i to negde zahteva odredjenu odgovornost, a ja sam po prirodi profesionalna. Uvek svako ispostujem. Nikada ne kasnim kod frizerke ili manikirke. Poneka pustim da me decko ceka minut- dva, jer to je osobina otmenih dama, a ja sam bas takva. Bas sam otmena i elegantna. Zao mi je sto nema jos ljudi, koji su elegantni i otmeni poput mene. Vi, dragi moji ljubimci, dobro znate da bih sve uradila zbog vas, pa cu tako i ovog puta morati da pokleknem pod napadima ljudi, koji ne razumeju umetnost i eleganciju, ali i posebnost, pa cu ovaj tekst napisati bez preteranih ukrasa, znam da ih vi volite, ali znam i da cete razumeti.
Skoro sam proslavila rodjendan. Ne bih vam sad pricala o zurci, o organizaciji. Bilo je oko sto ljudi. To su vecinom moji najbolji prijatelji. Kao i obicno, bilo je lepo. Jedino je brat od mog decka navalio na sampanjac i jagode, pa se napio i ispovracao, ali znate, da kod nas ne moze nista svecano da prodje bez nekog skandala. Imala sam lepu tortu na vrhu koje je bila igracica, koja je podsecala na mene. Bila sam presrecna, jer sam dobila i divne poklone. Beba i Tea, moje koleginice, su mi kupile kombinezon od vestacke koze, za nastupe. Naglasavam da je vestacka koza u pitanju, posto sam veganka. Od nekih sam dobila i nakit, kao sto je moj decko, a menidjer mi je kupio duge satenske rukavice. Nije bas ukusno da navodim, sta sam dobila.
Ova godina je donela dosta promena u mom zivotu. Postala sam ozbiljnija. Pocela sam da zivim samostalno. Imam novi stan, novog decka. Sve je novo. Ipak, u meni se javio nespokoj. Pocela sam da uvidjam, kakav je zivot. Iako jos nemam 25 godina, pocela je da me muci jedna misao, koja mi se i ranije javljala. Znate da je 27 godina kobna za nas umetnike. Sta da radim? Slucajno sam to rekla decku i on je rekao da ne treba da se brinem, jer sam ja drugaciji tip umetnice. Pitam se kakav je to tip i o tome intenzivno razmisljam, a vreme prolazi. Iako mi je to rekao, tako zagonetno, ipak, ja sam srecna, zato sto me je utesio na lep nacin. To je jedna osobina, koju cenim kod muskarca, ipak, najvise cenim, kada ima dobar ukus za garderobu, nakit ili letovanja.
KOja je to najvaznija osobina, koju vas partner/ vasa partenerka treba da ima? Sta je to sto bas cenite kod neke osobe, a moze da zameni bilo kakav drug nedostatak?

Izvinite, jer nema ukrasa, ali mislim da me razumete. :heart:

Spremnost na saradnju, simbiozu sinergiju i kohabitaciju. To je ovako praktično. Razumevanje, ljubav, drugarstvo i staloženost. To je ovako što se tiče dvoje osoba sjedinjenih u svetu tajnu braka.

CEKI VOLIMO TE
popravi malo album
ime i prezime mi je super
poziv tu i tamo
i vidimo se na UŠĆUUUU
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KRADJORDJEEEEEEEEE
KRSTARICAAAA KOM

Back