Njena proslost...

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!
Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...
Stvarno je neshvatljivo kako je jedna tako skoro savršena devojka mogla da počini takav neoprostiv, gnusan, nezapamćen greh... Gde joj je bila pamet tada, zar je očekivala da će joj svaki budući dečko biti razuman, a da ni jedan neće biti patrijarhalno vaspitana konzerva, spreman da pokvari sjajnu vezu svojom glupošću? :roll:

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala

Svi mi imamo prošlost. Neko "čistiju", neko "prljaviju". Kad ti je već njena prošlost poznata ceni je zbog iskrenosti. Svestan si njene dobrote, razmišljaj o budućnosti.

ma ajde bre,da ja nadjem nekog tako da mi se prenemaze sto sam mu priznala :mrgreen: trojicu ne bi on mene ostavio nego ja njega
sta ce mi neko ko ne razmislja kao ja i ko ce da padne u nesvest ako mu predlozim trojku :lol:
e l tako wolf? :zper:

Taj detalj iz njenog zzivota nije mrlja, nije greshka, to je stvar koju treba da razumesh. Normalno je imati potrebu za seksom, i normalno je zadovoljiti je....ako je velika ljubav u pitanju, to je divno ali ako nema velike ljubavi na vidiku, ne znachi da potreba mora da se potiskuje.
Kao da trazzish od nekoga da gladuje ispred punog stola i jede samo jagode, a ako njih nema, nishta, nek gleda i nek crkne.
Zzelja za seksom je fizioloshka, normalna i zdrava pojava a ne greshka u karakteru.

:aha: :kolac:

Pipi, misli mi citas... kako to izvodis? :huh:

:cmok:

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.

Hvala

Ma strasno!!!

Zamisli kako bi se tek osecao da ti je rekla istinu?!

Dovedi devojku na forum. Treba joj objasniti da nisi vredan njenog truda.
A ti se zaputi na Pester. Cenim da bi mozda tamo nasao sebi devojku po meri.
Doduse, verovatno bi i bila rutava do kolena, ali postene, nevine devojke svakako se ne depiliraju, zar ne?!
I, naravno, ne pushe kitu!

Hvala

ti bi za sebe neku idealnu, još kad bi moglo da je iskusna a da je niko nije pipnuo, bilo bi super...

...nema toga...

Back