Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
А јеси ли се ти њој исповедио?Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu

Која је код тебе бројка?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А јеси ли се ти њој исповедио?Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu
Прва му је?Možeš li da predpostaviš?
Отприлике...?evo npr ne secam se koliko ih je bilo..taman pochnem da pishem po redu ..nekima se ne secam imena i uvek nekog izostavim
"Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad...Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!
Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...
Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?
Hvala
"Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad...
Khm..
Ma kad se zbroji, nista, tuga, cemer, jad...
Ako si prvi covjek ti na svijetu, prvi uopce....
Sto ne kazes, Moj Adame..."
A ti samo nastavi da joj pokazujes kako ti ta njena, nek mi devojka oprosti, bedna proslost...pa ce ona da gradi buducnost Bez tebe
"Bez tebe,
moje su noći besane,
bez tebe-
ove su ulice uske
Volim te
Ooooooooo
Đubre, volim te"
Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!
Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...
Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Hvala
Ako nema politički korektnu prošlost, onda je vrlo bitno da se zna šta je dama sve "radila".![]()
Samo pojedine detalje koji ne opterećuju previše![]()
Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!
Hvala
da - i ovo je ključnoti si isfrustriran
sklon samosazaljenju i samopovredjivanju
izvore toga trazi u nekom kompleksu
mozda si debeljuskast, mozda ruznjikav, mozda su te maltretirali kad si bio mali
kad otkrijes sta je u pitanju, predji na resavanje toga
pa tek posle veza i ostale stvari ljubavi i seksa
ne, ja stvarno zelim da dam svoj sud
i pritom ne izigravam neko psiholosko vece pod perikama
nego ocu kazati
prema seksualnosti, i svojoj i tudjoj treba biti
ili normalan ili ravnodusan
svi ostali oblici su podredjena seksualnost
ljubomora, samopovredjivanje, preterano analiziranje partnerovih postupaka, pravljenje neverovatnih scenarija u glavi itd