Njena proslost...

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala
"Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad...
Khm..
Ma kad se zbroji, nista, tuga, cemer, jad...
Ako si prvi covjek ti na svijetu, prvi uopce....
Sto ne kazes, Moj Adame..."

A ti samo nastavi da joj pokazujes kako ti ta njena, nek mi devojka oprosti, bedna proslost...pa ce ona da gradi buducnost Bez tebe

"Ti pitas kol'ko sam ih imala do sad...
Khm..
Ma kad se zbroji, nista, tuga, cemer, jad...
Ako si prvi covjek ti na svijetu, prvi uopce....
Sto ne kazes, Moj Adame..."

A ti samo nastavi da joj pokazujes kako ti ta njena, nek mi devojka oprosti, bedna proslost...pa ce ona da gradi buducnost Bez tebe

"Bez tebe,
moje su noći besane,
bez tebe-
ove su ulice uske
Volim te
Ooooooooo
Đubre, volim te"

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.

Hvala

Sad cu ti reci nesto , i to da zamptis za vek i vekova... zena koja je ljupka i cuti mnogo toga je skrivena zmija koja kad tad ispliva na povrsinu , te su najgore sto se prave fine... sine te samo cute i rade i snimaju :rtfm:

Hvala

zanimljiv si ti lik - u stvari daleko od zanimljivog, već zanimljiv u smislu da si egoističan jer za sebe želiš čistotu - a ujedno ne želiš da čuješ istinu

ti si isfrustriran
sklon samosazaljenju i samopovredjivanju
izvore toga trazi u nekom kompleksu
mozda si debeljuskast, mozda ruznjikav, mozda su te maltretirali kad si bio mali
kad otkrijes sta je u pitanju, predji na resavanje toga
pa tek posle veza i ostale stvari ljubavi i seksa

ne, ja stvarno zelim da dam svoj sud
i pritom ne izigravam neko psiholosko vece pod perikama
nego ocu kazati
prema seksualnosti, i svojoj i tudjoj treba biti
ili normalan ili ravnodusan
svi ostali oblici su podredjena seksualnost
ljubomora, samopovredjivanje, preterano analiziranje partnerovih postupaka, pravljenje neverovatnih scenarija u glavi itd

ne, ja stvarno zelim da dam svoj sud
i pritom ne izigravam neko psiholosko vece pod perikama
nego ocu kazati
prema seksualnosti, i svojoj i tudjoj treba biti
ili normalan ili ravnodusan
svi ostali oblici su podredjena seksualnost
ljubomora, samopovredjivanje, preterano analiziranje partnerovih postupaka, pravljenje neverovatnih scenarija u glavi itd

legendo:super:
kako naterati, privoleti ili primorati partnera da ovako razmišlja?

Back