Njena proslost...

taj djecarac samim tim sto se uprpio i pobjegao, ne moze da bude opisan ni kao dobar,
daleko bilo divan ili tek predivan

kako li samo mozete imati tako nerealno visoka misljenja o sebi majku vam :lol:

Ansai, on je kao divan opisan zbog svog ponasanja nevezano za nju... decko koji je kulturan, obrazovan, skolovan, vrijedan i preduzimljiv, pored toga lijep i zgodan... upoznas momka koji govori pet stranih jezika, proputovao pola svijeta a pri tome se prema svima ponasa bez nadmenosti...
nekako kada ga gledas sa strane, pa moram reci da djeluje savrseno

i najednom... ona je krenula prebrzo... zena ga je uplasila:confused:
govori priajtelju kako je krenula prebrzo... on je zaljubljen u nju, ali, to ej nesto sto se ne govori

zbuni to, da znas:confused:

Pa i on je valjda imao taj isti seks sa njom na prvom sastanku, šta to o njemu govori?
Mislim, znam žvaku, ali s.ere mi se od ovih teorija. Nije mu smetalo dok je trajalo, al' kad je zakopčao pantalone, e, onda ima inhibicije.

Elem, ja sam jednom takvom divnom i super muškarcu bila "sumnjiva" jer, citiram, previše uživam u seksu :eek: :lol: Ono, kao, dobro se snalazim, ne govori to lepo o meni.
Te stvari nisu inhibicije, nego samo i isključivo kompleks.

:rotf::rotf: e, svasta cu cuti

Pa i on je valjda imao taj isti seks sa njom na prvom sastanku, šta to o njemu govori?
Mislim, znam žvaku, ali s.ere mi se od ovih teorija. Nije mu smetalo dok je trajalo, al' kad je zakopčao pantalone, e, onda ima inhibicije.

Elem, ja sam jednom takvom divnom i super muškarcu bila "sumnjiva" jer, citiram, previše uživam u seksu :eek: :lol: Ono, kao, dobro se snalazim, ne govori to lepo o meni.
Te stvari nisu inhibicije, nego samo i isključivo kompleks.

da, da... on moze, a ona ne

moje kolege sa faksa su bas takve... super momci, ali, svaki od njih grupise zene na one koje bi hebali i one koje bi zenili

i ozbiljni su, oni se time ne sale sto je najgore...

Ansai, on je kao divan opisan zbog svog ponasanja nevezano za nju... decko koji je kulturan, obrazovan, skolovan, vrijedan i preduzimljiv, pored toga lijep i zgodan... upoznas momka koji govori pet stranih jezika, proputovao pola svijeta a pri tome se prema svima ponasa bez nadmenosti...

govori priajtelju kako je krenula prebrzo... on je zaljubljen u nju, ali, to ej nesto sto se ne govori

A to što je rekao prijatelju nije mogao njoj da kaže, ono, baš je strašna? :lol:
Greota, dobar materijal, al' loši spojevi, tako se to zove.

Glede svih tih 'finih' i 'predivnih'..
Mene je, npr. toliko prestravila iskrenost i otvorenost izvesnog bićenca, da sam bila na korak da zbrišem..
Onda mi je jedan miš :heart: kojeg ovde više nema, objasnio da su takvi ljudi dar, i da samo zbog toga, nikako ne bi trebalo da zbrišem odatle.
A eto, kod mene je bio taj glupkasti strah u pitanju, neki.
Nije da mi se nije sviđao, možda sam se i zaljubljivala..
Ali sam se jednostavno stalno trudila da racionalizujem.
Ali da sam otišla, ništa mi ne bi vredelo što sam fina, dobra, pametna, lepa i više nego zgodna :mrgreen:, ostala bih ona koja je pobegla od nečeg čistog, kao i dječarac iz tvoje priče...
Ne pokušavam da ga opravdam..
Samo..
Svi se mi borimo sa nekim svojim demonima..
Njemu, pošto je muško, verovatno nije bilo nikog da mu pomogne, već je morao da zbriše :lol:

Mene je, npr. toliko prestravila iskrenost i otvorenost izvesnog bićenca, da sam bila na korak da zbrišem..
Onda mi je jedan miš :heart: kojeg ovde više nema, objasnio da su takvi ljudi dar, i da samo zbog toga, nikako ne bi trebalo da zbrišem odatle.
Ali da sam otišla, ništa mi ne bi vredelo što sam fina, dobra, pametna, lepa i više nego zgodna :mrgreen:, ostala bih ona koja je pobegla od nečeg čistog, kao i dječarac iz tvoje priče...
Samo..
Njemu, pošto je muško, verovatno nije bilo nikog da mu pomogne, već je morao da zbriše :lol:

Pa kada je misic pravi zmaj:D:heart:

A ovaj sto je utekao... mozda je to i dobro... ti si imala samo strah, ko zna sta je njemu.
I cini se previse dobar,,, mora da je ipak gej:D

cini mi se pipi da su muskarci u mnogo cemu ostali zarobljeni u patrijarhalnom, i da na sve nacine pokusavaju zene zadrzati u tom sistemu
a one su ga prerasle

pored toga, muskarac je poceo da odbacuje svoju ulogu zastitnika i ratnika i hranitelja... pa skoro svaki nosa stomak metar ispred sebe, a zeli da zena zadrzi ono sveto trojstvo... qrva, domacica i dama

:confused:

Jesu, mushkarci tezze prihvataju promene pod jedan
pod dva, od mushkarca se ochekuje i dalje da zadrzzi svoju patrijhalnu ulogu u savremenom drushtvu ali zzena ima novu ulogu i to onda menja patrijahalno ustrojstvo...kako jedan mushkarac tu da se snadje
stari shablon vishe ne vazzi, odnosno vazzi, odnosno...nije im lako.

njena prošlost je tvoja budućnost!

(nisam još siguran šta ovo znači ali zvuči mnogo mudro, tako da ću ipak postirati)

Ne zvuci. Decko u svakom slucaju nema buducnost. A muci me slutnja da je prvi odgovor koji je dobio, nazalost jedini pravi. :(

kaze njoj jedna starija zena... nikada nemoj na pocetku veze muskarcu priznati osjecanja i nemoj prebrzo otici u krevet sa njim

Starija zena??? :(

Naravno, ako je zenska totalna glupaca, treba da poslusa ovakav savet, jer muskarcu nema sta drugo da pruzi do, verovatno sasvim prosecnog seksa, pa ce mu ubrzo posle toga postati dosadna i nezanimljiva. Ali to da je jedna prazna osoba ce se pokazati pre ili kasnije, pa ce sve jedno zavrsiti sa dziberom kakvog zasluzuje. Takve glupacice obicno ipak imaju po koji gram mozga da su svesne svoga problema, pa foliraju i glumataju do bola odgadjajuci trenutak istine.

Ako su dvoje sadrzajne osobe sposobne da jedno drugome pruze lepe trenutke i izvan seksa, ne vidim da neko izvestaceno taktiziranje ima narocitu svrhu. Otprilike kao sto rece Pipi...

... ima i ona normalna i ochekivana igra udvaranja i odmeravanja izmedju mushkarca izzene, i ta faza je neophodna...a kada se vech uspostavi odnos, ako se nastavi sa "igrom" to je onda manipulacija i smeta.

[sarkazam]
...
[/sarkazam]

Hvala sto si nam nacrtao.

... Ona je imala trojicu,a ti verovatno 103 devojke i tebi nesto smeta...

Da, trojicu... :cool: Mislila je da trojicu moze nekako da podnese, ali zajebala se u racunici - decko je gluplji nego sto je mislila...

Samo..

Ma, ok je strah. Iskreno.
Svima nama je frka od velike ljubavi i ozbiljne veze.
Ali, neko zbriše, neko stisne herc i uskoči u mašinu.

Back