Njena proslost...

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala
Ja u stvari ne razumem gde ti vidis ovde problem?
Poradi malo na sebi,i srecno:)

Njena proslost me 'nervira' i smeta mi, kao da sam ljubomoran jer mi je jako stalo do nje, bas se slazemo. Bila je iskrena i rekla mi da je imala 3 muskaraca u zivotu(znam mogla mi je slagati i ne reci bio bih srecniji). Sa dvojicim je bila u vezi a sa trecim izgleda onako. Kaze da je samo jednom spavala sa njim, i da nije bilo ko tek tako, poznavala ga puno godina... nesmem vise nista da pitam u vezi toga jer mi jako smeta!

Stvarno je super osoba i dobra i iskrena i sve, i zbog toga sto je skoro savrsena mi ne ide u glavo nikako, kako je mogla to da uradi. Neznam za muskarca po mom misljenju je nekako i u redu jer misli onom stvari a ne glavom. Ipak za zensko to mi je nekako prljavo, tek tako nekom da se das bez ikakve druge konekcije...

Ocekujem svakakve odgovore, te cu da ignorisem, ali valjda ce biti nesto pametno ko razumje.
Sta mislite o tome, mozda je bio neko u slicnoj situaciji?

Hvala
Prva ti je devojka, zar ne?
Malo si i ljubomoran na njenu prošlost, smatraš da i ti zaslužuješ svo to zadovoljstvo koje se propustio?
Naravno da ga zaslužuješ.
Ove što ti guraju prst u oko, one misle da zaslužuju ono što su pokusale, malo se zeznule u proceni, pa ne bi da im neko nabada na nos ono što je prošlost.Prepoznaju se u ulozi tvoje devojke, plaše se da bi sledeći njihov mogao imati tvoje dileme, iako je skoro savršen. Napadaju te, iako te ne poznaju. Muškarci, čaki i oni koji misle kao ti, pišu onako kako ženen vole, dodovoravaju se.
Lepe stvari se pamte, ružne se potiskuju, sećanje je varljivo, otuda toliki nesporazumi.

Još jednom pročitaj odgovore od Pipi, Georgujuna, i Lunase, ostale smuljaj, pa prospi.

Ceni iskrenost, retko se nalazi kod žena, baš retko. Voli razumno, ili ćeš patiti. Deo sebe uvek sačuvaj, ne daj celog sebe. Srećno.

dokle ce da vlada misljenje medju ovim mudrim forumskim muskim glavicama kupuščića
da je zenska iskrenost retka pojava
kad si bre bio iskren 1976 pre svega prema sebi
****.te bas ali bas serete pa ne birate

ma daj bre dodju ovde da mlate tim mlitavim qrchevima
i da glume kul likove i starce od stotinu ljeta mudrijaše
a ne znaju s koje im strane stoji u gacama
zaboravili i kako izgleda

1017351247-1.jpg

lol

Back