Njemcki u Njemckoj uciti !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Lea-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lea-1

Početnik
Poruka
12
:)Trazim Au pair djevojku za njemacku:

izmedju 18-24
iskustvo sa djecom
dobro zdravstveno psihicko i fizicko stanje
osnovno znanje njemackog jezika
iskustvo u kucnim poslovima( pomoc u kuci)
radno vrijeme 30 sati u nedjelji
placeni godisnji odmor u 1 godini 4 nedjelje,
placen kurs jezika,placena karta za prevoz,
besplatan stan, hrana i osiguranje,

za vise informcija javite se putem emila ili telefona,molim samo ozbiljne poruke. :D

izmedju 18-24
iskustvo sa djecom
besplatan stan, hrana i osiguranje,i djeparac 250 Euro za vise rada vise djeparca.

za vise informcija javite se putem emila ili telefona,molim samo ozbiljne poruke. :D

Lea-1:

izmedju 18-24
iskustvo sa djecom
besplatan stan, hrana i osiguranje,i djeparac 250 Euro za vise rada vise djeparca.

Ma naci ces vazi...............samo znas kad....

Evo moja drugarica pita da li ti se na prvi pogled svidja da ako da javi se............
1.jpg

i meni to izgleda nerealno jer put najmanje lastom kosta 120€,osiguranje za 6 meseci 160€,troskovi hrane struje i vode se uvecavaju,jos plata 250€ neto a gde je bruto za drzavu,pa jos i kurs da platim,onda da radim samo za tu devojku.(ili za lava)jedino da sam neki robovlasnik.al opet svako gleda da ustedi

hanibal77:
lav607:
hanibal77:
a je l nudis neku platu?necu ja nego isto mi je potreban neko za dete u francuskoj pa vidim dobro si se setila

Evo da li mogu ja poznajem tvoj kraj pa reko ako je kinta ok....................javi :roll:
pa ne znam da l ce ti smetati sto nemam poseban krevet pa bi morao kod mene :roll:

E onda nista prica se da nisi obrijala noge srednje skole..............

lav607:
hanibal77:
lav607:
hanibal77:
a je l nudis neku platu?necu ja nego isto mi je potreban neko za dete u francuskoj pa vidim dobro si se setila

Evo da li mogu ja poznajem tvoj kraj pa reko ako je kinta ok....................javi :roll:
pa ne znam da l ce ti smetati sto nemam poseban krevet pa bi morao kod mene :roll:

nisam!ja depiliram

hanibal77:
lav607:
hanibal77:
lav607:
hanibal77:

nisam!ja depiliram
:wink:

:wink: :wink: :wink:

Back