Nizak muškarac visoka žena, mišljenja?

Šetam parkom juče i vidim devojku pa ima sigurno 185cm i drži se za ruku sa momkom on jedno 168cm ...sve puca od ljubavi...
Kako bi se vi osecali u takvoj situaciji?

СЈАЈНО! Знам за ону Његошеву: ''Бој не бије дужина од Јанка већ бој бије бразда од јунака!''

Šetam parkom juče i vidim devojku pa ima sigurno 185cm i drži se za ruku sa momkom on jedno 168cm ...sve puca od ljubavi...
Kako bi se vi osecali u takvoj situaciji?

Imam skoro 2 metra, ne ide mi ni nižu da nadjem a ne neku vislju od mene.

Sad bez zaebancije, brat od ujaka je skoro za glavu niži od svoje zene i u braku su već 7-8 godina i imaju 2 sina. Nisam primetio da to nekome smeta.

Imam skoro 2 metra, ne ide mi ni nižu da nadjem a ne neku vislju od mene.

Sad bez zaebancije, brat od ujaka je skoro za glavu niži od svoje zene i u braku su već 7-8 godina i imaju 2 sina. Nisam primetio da to nekome smeta.
naces 💪🤘

Moja sestra od tetke 196cm , bas nezgrapno za zensko ima isto dvoje dece sa likom nizim od sebe. A sto je najgore lik uopste nije nizak, ima preko 185, al naspram nje deluje

Misljenja sam da taj muskarac obavezno sa sobom treba da nosi shamlicu ili molerske merdevine. U zavisnosti od razlike u cm.
ili ovako nesto?
b6536e1d319020b2a8d0647fe8ac871c.jpg

Za stikle mora da je dobro utreniran. Zamisli da krene napolje i da pocne da se zanosi te izgubi, sacuvajboze, ravnotezu i povredi se onako zesce. Gde ces veceg blama a i stete, uzgred.

Kazes na poslu kada te pitaju zasto si na bolovanju, "zbog pada sa stikli, nisam dobro utreniran da hodam u njima". Pomislice da si trandza a ne da imas ribu za pola glave visu od tebe.

evo alternativa, kao Robert De niro
Pogledajte prilog 1727861
Vidis da je to cista AI fotografija. Hajde na stranu platforme na koje DeNiro nikada ne bi stao ali ako pogledas stopalo desne noge Pacina ukapiras da je "majstor" za AI samo to, "majstor". Ne bi on ni za leba zaradio na tom sokocalu, amater. Priuceni "polustrucnjak".

Back