nizak frajer visoka riba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Astrodita:
Sjenka, mala primJedba na grešku koju sam uočila, a koja ne remeti koncepciju tvog posta: pravilno je reći SVE vreme!
Nadam se da nisam uznemirila tvoje misli i tvoju nameru na ovoj temi? :roll:
Samo napred, sa takvim stavom, ubrzo ćeš ovde steći mnogo ''prijatelja!'' :roll: :mad:
bas mi je zao kud ode tema. Cilj diskusije nije steci prijatelje ili neprijatelje nego suceliti stavove. Hvala za ispravku, na mjestu je, mada pitanje je sta je to SVE koliko i CIJELO vrijeme, vrijeme tesko podlijeze ikakvim mjerama. Sarkazam mozes zadrzati. Svjesna sam da je doslo do skretanja s teme, ali nekad se mora stati i na crtu, iako je net prilicno besmisleno mjesto za to, u principu. Kao sto rekoh radije bih na pp ovakve stvari, zapravo najradije bih ih izbjegla, ali provociralo me sto se neko tako niskih kvaliteta nalazi prozvan da vrijedja ljude koji imaju takve i takve oci, ili visinu, ili boju koze i sl. Diskriminacija je kostala mnoge ljude skupo, i tuzno je kako se ovdje tolerise.
Astrodita, ne treba po svaku cijenu biti prijatelj, i to bilo kome. Treba zavrijediti da se postane prijatelj! A vrijedni ljudi nikad nisu bili nesto sto se cesto srece i prepoznaje na prvu.
Pozdrav!

Psihologue:
MULTINIK SJENKA

Ej dečko kako ti ZEČICI govoriš da je prase kad je ona ZEČICA !!!! Ovo je tema o visini a ne o svađi
između vas..Dečko ti iznad...

Ovo je smijesno. Jesi ti naduvan? Sta ovo govoris? Ne lupetaj u toj kolicini, covjece, ... izgubio si svaku vezu sa ikakvom logikom, povrh toga sto si notorna neznalica u svojoj struci, ako ti je uopste struka. Detaljniji odgovor ode na pp da, koliko je moguce, ne blatimo raspravu o visini i nizini.
hahahaha nevjerovatno...

sjenka:
bas mi je zao kud ode tema. Cilj diskusije nije steci prijatelje ili neprijatelje nego suceliti stavove. Hvala za ispravku, na mjestu je, mada pitanje je sta je to SVE koliko i CIJELO vrijeme, vrijeme tesko podlijeze ikakvim mjerama. Sarkazam mozes zadrzati. Svjesna sam da je doslo do skretanja s teme, ali nekad se mora stati i na crtu, iako je net prilicno besmisleno mjesto za to, u principu. Kao sto rekoh radije bih na pp ovakve stvari, zapravo najradije bih ih izbjegla, ali provociralo me sto se neko tako niskih kvaliteta nalazi prozvan da vrijedja ljude koji imaju takve i takve oci, ili visinu, ili boju koze i sl.Diskriminacija je kostala mnoge ljude skupo, i tuzno je kako se ovdje tolerise.Astrodita, ne treba po svaku cijenu biti prijatelj, i to bilo kome. Treba zavrijediti da se postane prijatelj! A vrijedni ljudi nikad nisu bili nesto sto se cesto srece i prepoznaje na prvu.
Pozdrav!

U ovom postu ima puno istine

sjenka:
Ovo je smijesno. Jesi ti naduvan? Sta ovo govoris? Ne lupetaj u toj kolicini, covjece, ... izgubio si svaku vezu sa ikakvom logikom, povrh toga sto si notorna neznalica u svojoj struci, ako ti je uopste struka. Detaljniji odgovor ode na pp da, koliko je moguce, ne blatimo raspravu o visini i nizini.
hahahaha nevjerovatno...

Pa opet si nervozna...Imaš li neki obrok dnevno?
Ljutiš se što se meni ne dopadaju niske devojke?
Šta da ti radim nisi moj tip...Dođi na PP da odradimo neku terapiju za dž...

covjece... na pp sasvim druga prica, kako su ovde neizivljeni klinci pa moras da se uklopis da ne vide kako si ti ZREO... a na temi izigravas svadju sa mnom kao radi zeze, a svi su ovde za tebe, kao neki idioti,ali to krijes, pa oni pri tom misle kako ste drugari hahaha... stvarno si presao limit...hahha ne mogu da vjerujem... jesi li neka hijena kad imas toliko nivoa laganja hahahaha

@sjenka

Iz tvojih postova izlaze samo bes i ogorcenost te zakljucujem
da je tvoj problem da sve znas najbolje.Sa takvim stavom znaci
da si sama.
Za tebe nema nade.Bez obzira na tvoj fizicki izgled
ili ostale osobine
toliko iskompleksiran muskarac ili zena koji bi progutao
toliku pamet jos se nije rodio,niti ce.
Priznaj konacno sebi da je poprilicno tuzno biti
odbacen i pametan
dok tamo neke zecice vitlaju okolo i zive
pravi , a ne virtuelni zivot.