S
sjenka
Gost
bas mi je zao kud ode tema. Cilj diskusije nije steci prijatelje ili neprijatelje nego suceliti stavove. Hvala za ispravku, na mjestu je, mada pitanje je sta je to SVE koliko i CIJELO vrijeme, vrijeme tesko podlijeze ikakvim mjerama. Sarkazam mozes zadrzati. Svjesna sam da je doslo do skretanja s teme, ali nekad se mora stati i na crtu, iako je net prilicno besmisleno mjesto za to, u principu. Kao sto rekoh radije bih na pp ovakve stvari, zapravo najradije bih ih izbjegla, ali provociralo me sto se neko tako niskih kvaliteta nalazi prozvan da vrijedja ljude koji imaju takve i takve oci, ili visinu, ili boju koze i sl. Diskriminacija je kostala mnoge ljude skupo, i tuzno je kako se ovdje tolerise.Astrodita:Sjenka, mala primJedba na grešku koju sam uočila, a koja ne remeti koncepciju tvog posta: pravilno je reći SVE vreme!
Nadam se da nisam uznemirila tvoje misli i tvoju nameru na ovoj temi?
Samo napred, sa takvim stavom, ubrzo ćeš ovde steći mnogo ''prijatelja!'':mad:
Astrodita, ne treba po svaku cijenu biti prijatelj, i to bilo kome. Treba zavrijediti da se postane prijatelj! A vrijedni ljudi nikad nisu bili nesto sto se cesto srece i prepoznaje na prvu.
Pozdrav!