Nisu oduševljene Srbima: "Kad smo ušle u radnju, prodavačice su se smejale"

Napisamo sa zlom namerom, to mozda susjedi miniraju turizam kod nas.
A i ova dva slona ko zna iz koje pCke materine su dosle medju ljude.
Ono sto se provlaci kroz tekst je da su njih dve lezbejke, da su zevale u ljude za koje su mislile da ih gledaju i na kraju da u Bgd nema garderobe velicine svadbarskog satora??!!!
Pa ova ne moze da stane u kabinu da isproba garderobu...

Za garderobu su krivi Kinezi i njihovi brojevi, i trebale su da idu u Milano na nedelju mode tamo bi nasle brojeve za sebe.
Nenormalne dosle u Bgd u shoping!!!!!
I na kraju ne verujem da lezbejke u Izraelu smeju da se ljube na ulici, drze za ruke...
Ako su se i u Bgd setkale i drzale zaljubljeno za ruke ne cudi me sto je narod gledao..
pujjjjj ogadise mi sve mastarije o lezbejkama4

e sad, zasto to radi ovaj jel se to vika portal , ne znam, a ne znam ni zasto ova nasa novinarska stoka ne prenese sve onda
nedovrseni novinari
https://www.haaretz.com/amp/israel-news/.premium-the-serbs-stared-at-us-so-we-stared-back-they-have-no-awareness-of-fat-people-1.9293376?__twitter_impression=true

tek one su se udale, ozenile jbga sta vec (jedna za drugu a nije jasno koja je tu musko) pre 8 meseci pa je mozda jedna od njih i trudna ....
onda joj se izvinjavam
When did you get married?

Kineret: We’ve been together four years and we were married eight months ago. It took a long time, but I’m still a girl. There’s a difference between marrying at 18 and at 22, and I recommend not getting married after two seconds. In childhood we experienced things with our parents, we want to get to know the person, see who he is. I lived with him and we saw that it worked out.

Poslednja izmena:

Back