Ништа од кандидатуре - каже Кушнер

A da li je iko nas, građane ove države, pitao da li želimo u EU? Svi pričaju o datumu ulaska, niko ozbiljno da se zapita kakvo je mišljenje državljana.
Prvo glasanje, pa koja opcija bude imala većinu, njoj treba da se povinujemo.

Небитно је да ли смо за или против.Од уласка у ЕУ нема ништа.

Фак д кола, Фак д пица...ол ви нид из Шљивовица

:)

Чедо моје, ти си Српче

Чедо моје, ти си Српче
А Српство је благо наше;
То нам благо преци славни,
Крвљу својом сачуваше.

У вери смо били јаки,
И сред среће, и сред зала —
Православна вера света,
Она нас је одржала.

Са велике, тврде вере,
Чедо моје, драги сине,
Поникоше у Србинству
Многе свете задужбине.

Споменици то су дивни,
Што и данас светло сјаје,
И сведоци тврде вере
За све српске нараштаје.

Име српско — чедо моје!
Име слатко, Србу драго,
То је бисер скупоцени,
Највеће нам наше благо.

За мило нам име српско,
Дедови нам крвцу лише,
Те нам светло српско име,
У аманет оставише.

pa kad neko ne stavi ni jednog smajlija, zamisljam neku sledjenu facu koja kuca post. :D
...
Овако нешто :bye:
...
angry-computer-man1.jpg

Небитно је да ли смо за или против.Од уласка у ЕУ нема ништа.

Veoma je bitno, jer na način kako to trenutna vlast prezentuje, ispada da je svima nama glavni cilj u životu ulazak u EU, i da bez toga umiremo. Mi se pitam, isto onoliko koliko i sama EU. Možda nas oni ne žele, možda mi njih ne želimo.
Koliko vidim, polako nam se uvode zakoni koji su u skladu sa EU zakonima. Mislim da je to sasvim dovoljno. Kad sredimo stanje u našem dvorištu, neće nam trebati tuđe dvorište. Sa Eu moramo da sarađujemo, pre svega mislim na trgovinu.

ma cemu se ti radujes?
bice ti bolje ovako? e svasta, sto su ljudi mazohisti nego sto i druge primoravaju da se samobicuju.

Radosti zaprao nema. Ima rezignacije , kao i cinjenice da se za sve to znalo unapred . Tacno se zna da nas nece primiti ni u uniju , niti ce nam dozvoliti da imamo bilo kakve beneficije . To se zna , a znalo se i pre . Posto se sve znalo u napred , postavlja se pitanje , zasto smo prihvatili jednostrano taj sporazum , kad od nas to niko nije trazio?

Veoma je bitno, jer na način kako to trenutna vlast prezentuje, ispada da je svima nama glavni cilj u životu ulazak u EU, i da bez toga umiremo. Mi se pitam, isto onoliko koliko i sama EU. Možda nas oni ne žele, možda mi njih ne želimo.
Koliko vidim, polako nam se uvode zakoni koji su u skladu sa EU zakonima. Mislim da je to sasvim dovoljno. Kad sredimo stanje u našem dvorištu, neće nam trebati tuđe dvorište. Sa Eu moramo da sarađujemo, pre svega mislim na trgovinu.

Европа нас не жели и што пре то схватимо то боље за нас ! Слажем се да би све снаге требало усмерити на унутрашње уређење државе,првенствено мислим на рад на побољшању стандарна грађана.

pa tio lako proveriti .
Treba samo nasa politcka elita ( koju nemamo) da izadje u javnost , da su oni pokusali sve moguce i nemoguce . Da su pristali na sve sto se od njih trazilo , da saradjuju na svim nivoima , al da eto , od EU stizu samo negativne poruke , ta da ce mo mi preispitati svoje stavove i da moramo da pronadjemo svoje mesto bez obzira na EU .

Onda bi video reakciju . Verujem da bi EU promenila stav odma . A ako ne bi , to bi znacilo da nas zaista ne zele. A nije basneka sreca da se trpamo gde smo ne pozeljni .
Svo to bi moglo da mi imamo politicku elito . Al posto jenemamo , onda je ovo mrcvarenje neminovno.

Holandija moj idol :hahaha::hahaha::hahaha::worth::worth::worth:

Добродошао у :

http://forum.krstarica.com/group.php?groupid=654

Klub ljubitelja Holandije

Grupu održava Danny Elfman
Klub politickih ljubitelja Holandije

okuplja sve dobronamerne forumase koji neskriveno gaje simpatije prema prijateljskoj zemlji Holandiji,

koja Srbiju i srpstvo,

svakoga dana neumorno cuva od njene propasti,

koja bi usledila njenim prikljucenjem Evropskoj uniji.

Vecito zahvalni Holandiji na njenom prijateljstvu,

verni forumasi.

:per::per::per:

pa ne voli niko da bude pion,
nego ispred tebe stoji neko mnogo jaci i mocniji, koji ti kaze milom ili silom
pa izaberes ono sto ce ti doneti manje zrtava u bilo kom smislu i gubitaka...

Имамо тако мазохистичку владу да им се свидела улога пиона којег свако помера како му одговара.

Back