Ništa od južnog toka

Haha, sad mi je laknulo kad sam video da su ovi Bugari jos veci degenerici od nas.

Njima je OVO premijer:

bojko_borisov5.jpg

tipichan europejac i kosmopolita
shkolovan na sorboni
najvishe voli ko i sva intelektualna elita da mu na uvce pevaju betoven i shopen

zanimljivo razmisljanje sanadera !!
inace se slazem sa tobom....ako rusi hoce da pariraju zapadu oni moraju po svaku cenu da kontrolisu balkan !!! tako je uvek bilo i uvek ce biti ....samo ne znam dal ce u 21 veku opet drina biti interesna granica ili ...??????

Pa Rusi su se odrekli kontrole u zemljama bivšeg varšavskog pakta i čak su neke zemlje postale samostalne unutar bivšeg SSSR-a i sad će ponovo da se vraćaju i da zauzimaju zemlje.
Pusti snovi rusofila.

Де, де
не радуј се толико ...

То што је за тебе радосна вест јер "нема ништа од Јужног Тока"
само значи да Србија неће имати стабилност и сигурност у снабдевању,
део профита од транспорта
и неколико хиљада нових радних места ...

Чему се радујеш ???

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Pa neka sad ''braca'' Rusi pokazu koliko im je stalo do projekta,pardon omace mi se ovo projekat,htedoh reci ''brace'' Srba :mrgreen:

tipichan europejac i kosmopolita
shkolovan na sorboni
najvishe voli ko i sva intelektualna elita da mu na uvce pevaju betoven i shopen

Ali je rekao istorijsko NE Rujama... :hahaha: Bugari ce ionako dobiti Nabuko,nekako su procenili da im je to mozda u skladu sa njihovim opredeljenjem u evroatlantske integracije. Nabuko i Juzni tok su direktna konkurencija jedan drugome,pa sta ste mislili,da nece biti ovoga?

Pa Rusi su se odrekli kontrole u zemljama bivšeg varšavskog pakta i čak su neke zemlje postale samostalne unutar bivšeg SSSR-a i sad će ponovo da se vraćaju i da zauzimaju zemlje.
Pusti snovi rusofila.

apsolutno sebe ne smatram rusofilom !!!
nikad nisam tvrdio da ce rusi da fizicki zauzimaju bugarsku !!! samo tvrdim da rusija ako zeli da ostane kao dominatan vojnopoliticki igrac mora da kontrolise izuzetno bitni geostrategiski polozaj na balkanu.....
valjda ti je jasno da na ovim prostorima svi narodi redovno nadrljaju jer zive na strateskom mestu za dominaciju kako evropom tako i srednjim istokom....

Back