Dе Sisti Stara legenda Poruka 90.398 14.12.2019. u 19:34 - Ништа од ЕУ бар до 2030, може НАТО! Вучић наставља суицидну евро политику #101 Mr.Infinity: Daje male pare dok za sebe prave veliki profit. Kliknite za proširenje... Male pare su uvek bolje od nula para
Mr.Infinity: Daje male pare dok za sebe prave veliki profit. Kliknite za proširenje... Male pare su uvek bolje od nula para
gost 422686 Buduća legenda Poruka 27.626 14.12.2019. u 21:59 - Ништа од ЕУ бар до 2030, може НАТО! Вучић наставља суицидну евро политику #102 De_Sisti: Male pare su uvek bolje od nula para Kliknite za proširenje... I to po koju cenu? Gubitak suvereniteta, nezavisnost, migranti, robovanje za strane kompanije koje posluju od danas do sutra i neizvesna budućnost.
De_Sisti: Male pare su uvek bolje od nula para Kliknite za proširenje... I to po koju cenu? Gubitak suvereniteta, nezavisnost, migranti, robovanje za strane kompanije koje posluju od danas do sutra i neizvesna budućnost.
Dе Sisti Stara legenda Poruka 90.398 14.12.2019. u 22:28 - Ништа од ЕУ бар до 2030, може НАТО! Вучић наставља суицидну евро политику #103 Mr.Infinity: I to po koju cenu? Gubitak suvereniteta, nezavisnost, migranti, robovanje za strane kompanije koje posluju od danas do sutra i neizvesna budućnost. Kliknite za proširenje... A šta je razlika i alternativa?
Mr.Infinity: I to po koju cenu? Gubitak suvereniteta, nezavisnost, migranti, robovanje za strane kompanije koje posluju od danas do sutra i neizvesna budućnost. Kliknite za proširenje... A šta je razlika i alternativa?
gost 422686 Buduća legenda Poruka 27.626 14.12.2019. u 22:30 - Ништа од ЕУ бар до 2030, може НАТО! Вучић наставља суицидну евро политику #104 De_Sisti: A šta je razlika i alternativa? Kliknite za proširenje... Ja ne znam, ali znam da ovo nije.
De_Sisti: A šta je razlika i alternativa? Kliknite za proširenje... Ja ne znam, ali znam da ovo nije.