Tačno, samo što ovde niko nije ušao u diskusiju sa stavom "pričate gluposti", "zli ste i pokvareni". Kada uletiš đonom, može ti se dogoditi da taj isti đon dobiješ u čelo. I bukvalno i metaforički

Naravno, poći ću od pretpostavke da si u rl-u dovoljno inteligentna da svoje loše vaspitanje kamufliraš.
I još nešto. Kao što je Zlatna Iris tvrdoglavo zagovarala stav o "sposobnosti razmnožavanja kao jedinom i najvažnijem postignuću žene" tako i ti (podjednako zadrto) vučeš na stranu "oda materijalizmu".
Hoćeš da budeš bogata? Budi dušice, a ko te sprečava? Nećeš decu? Ni na to te niko ne primorava. Novembar ima četvoro, ja nijedno. Je l to znači da ne treba da komuniciramo? Ja se apsolutno divim njenoj odluci da ima toliko dece. Posebno jer je u pitanju obrazovana, inteligentna mlada žena. Znači nije neko ko je u dva kvadrata rodio desetoro i traži od države "garnjoseru na čpijunku". Sa druge strane ja ne želim decu (bar ne u narednih par godina). I ni u jednom momentu nije mi se obratila po sistemu "ti nemaš prava da govoriš/pišeš o deci, ti ih nemaš".
Ono što želim reći je da ljudi mogu učestvovati u konverzaciji i kada vode različite živote i poštovati tuđe izbore koji se razlikuju od njihovih.