Niško kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima neka bas ali bas dobra igraonica u Nisu??? ne dobra kao IGS gde pola kompova ne radi a u vip room kad se neko iznervira pocne da gori monitor i humble-gumble gde debili rade koji su krajnje negostoljubivi barem je tako bilo pre jedno 4meseca kad sam tamo zadnji put bio...

Чуо сам да у Понедељак има добра претстава у Народном позоришту,питао бих Леди(пошто она највероватније зна :D)Која је то претстава ако може неки линк да се информишем,и где могу да купим карте...

ima neka bas ali bas dobra igraonica u Nisu??? ne dobra kao IGS gde pola kompova ne radi a u vip room kad se neko iznervira pocne da gori monitor i humble-gumble gde debili rade koji su krajnje negostoljubivi barem je tako bilo pre jedno 4meseca kad sam tamo zadnji put bio...

Имаш одличну играоницу у Зони 2,зове се биротехника,раде сви компови столице су супер све је добро(за сада:lol:)

Чуо сам да у Понедељак има добра претстава у Народном позоришту,питао бих Леди(пошто она највероватније зна :D)Која је то претстава ако може неки линк да се информишем,и где могу да купим карте...

Ma to te je neko slagao...:lol:

U ponedeljak je valjda ˝Odabrani i uništeni˝ Kokana Mladenovića u 20h.

Миле Кордић ''Ђенерал (Један народ, два краља)''

Gde u Nisu da kupim ovu knjigu,mislim to je najteze pitanje gde nabaviti knjigu :D,ali
ako neko zna nek mi javi bas mi se cita ta knjiga,a i potrebna mi je u kolekciji :D

Ledi racunam na tebe :D :D

Iskreno, osim u IPS-u, nemam pojma gde bi mogao da pronađeš Kordića. Druga opcija je da je naručiš preko neta po ceni od 15-20$ u dinarskoj protivvrednosti, naravno.
Djeneral

Uzgred, prodajem dve karte za Alexa Gaudina (Expo Centar - Tuborg Novogodišnji Party) po ceni od 3600 dinara obe (inače se prodaju po ceni od 2000 dinara). Zainteresovani mogu da se jave na pp.
Više informacija na:
Expo Centar - Tuborg Novogodišnji Party - Alex Gaudino

Mislim da ova tema treba da postane lepljiva, no... nebitno...

Htela bih nešto da vas zamolim, dobri ljudi.
Ukoliko neko zna neku decu uzrasta 8. razred ili četvrta godina srednje škole (ko upisuje Književnost, Srpski jezik) neka se jave meni na PP za pripreme iz pomenutih oblasti... Ukoliko ima zainteresovanih.

Hvala unapred.
Pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back