Niško kafanče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko je karta za bazen Cair? Nisam bila sto godina, a planiram da odem čim prođe zima i opet dođe leto...:cool:

Posto treniram vaterpolo,karta je 100 za preko dana,a nocno 200 dinara,
posto ja na bazen kad odem kao obican gradjanin(posto treniram svaki dan tamo)
i posto sam sve vreme u vodi ne suncam se i ne poziram:mrgreen:
mnogo je lepse nocno kupanje malo ljudi, pustaju pesme,vreme kao stvoreno za nas plivace,nocno kupanje imas svaki dan,osim ponedeljka od 22-01 sat uvece,a
ako bi htela da se suncas onda preko dana dodji,ako bi pak da poziras za to je kao stvoren vrezinski:D:D,vidis Niski bazeni ti daju velike mogucnosti pa ti biraj!:lol:

Prilozi

• olimpijakos.jpg
    olimpijakos.jpg
    30,5 KB · Pregleda: 7
Posto treniram vaterpolo,karta je 100 za preko dana,a nocno 200 dinara,
posto ja na bazen kad odem kao obican gradjanin(posto treniram svaki dan tamo)
i posto sam sve vreme u vodi ne suncam se i ne poziram:mrgreen:
mnogo je lepse nocno kupanje malo ljudi, pustaju pesme,vreme kao stvoreno za nas plivace,nocno kupanje imas svaki dan,osim ponedeljka od 22-01 sat uvece,a
ako bi htela da se suncas onda preko dana dodji,ako bi pak da poziras za to je kao stvoren vrezinski:D:D,vidis Niski bazeni ti daju velike mogucnosti pa ti biraj!:lol:

Gde ćeš veće pozerke od mene, evo skoro sam baš pozirala liku da mi nacrta karikaturu. :mrgreen:

Ma, samo hoću da plivam, malo da se sunčam, na moru mi nije bilo dovoljno...A ne volim velike gužve, pa pretpostavljam da u odnosu na vrežinski bazen, na Čairu nije tako strašno. Još čujem i da je prostor za sunčanje nešto smanjen zbog radova.

Gde ćeš veće pozerke od mene, evo skoro sam baš pozirala liku da mi nacrta karikaturu. :mrgreen:

Ma, samo hoću da plivam, malo da se sunčam, na moru mi nije bilo dovoljno...A ne volim velike gužve, pa pretpostavljam da u odnosu na vrežinski bazen, na Čairu nije tako strašno. Još čujem i da je prostor za sunčanje nešto smanjen zbog radova.

Jeste pravi se jos jedan olimpiski bazen napolju,ali ima guzve dosta ljudi dolazi,
samo nocu je dusu dalo za plivanje!

120? Onda ništa, mislim, da je 100 pa i nekako, ovako su preterali...:mrgreen:

pa stvarno jesu
od kada grade ona dva bazena napolju, nema mesta gde se moze ostaviti peskir
osim na onim kvazi terasama koje se usijaju na suncu i postizu temperature za ginisa
da ne pominjem kako to izgleda kada dodje vishe od 50 ljudi :mrgreen:
"kafic" koji je naravno jedini, je preskup. 2L soka kosta 300 DIN!!!
limenka piva (manjeg) 100 ili vishe (jednom sam samo kupio,naravno,i nikad vishe)
daje u cenu urachunata i masaza pa i nekako, ali 120 din za onaj gulag, ni slucajno

Ljudi imam jedno pitanjce....dolazim na godisnji dole.....pa me interesuje gde u Nisu ili okolini postoje tereni za tenis??Znam za onaj pored autopijace.......ali nemam nikakve informacije ..cene,termini...itd...ako imate neki link postavite:D:D:D

ima teniskih terena na bulevaru, kod skole "Sveti Sava"
i taj koji si pomenuo, kod auto-pijace
postoji josh jedan, takodje na bulevaru, setalishte kod Nisave ("ustje" gabrovacke reke u Nisavu)

za cene stvarno ne znam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back