nekabudedan
Domaćin
- Poruka
- 3.060
Ništa dosađivanje?one koje samo vreadjaju mukarce, nalaze mane za svaku sitnicu cak iako ne postoji jer su same nikakve i zele da i drugog prikazu slicnim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa dosađivanje?one koje samo vreadjaju mukarce, nalaze mane za svaku sitnicu cak iako ne postoji jer su same nikakve i zele da i drugog prikazu slicnim![]()
Ništa dosađivanje?
Ne foliraj se kada je opste poznato da je fizicki izgled ono prvo sto uocavamo. I jedino sto znamo o nekom koga smo prvi put sreli u tom momentu.
Da li ce ti posle taj neko "leci" kao osoba ili nece - to odlucuju drugi faktori. Ali ako te izgled osobe odbije - nece nikad ni doci do blizeg upoznavanja.
Pricam o klasicnom M/Z odnosu. To da li imas debelu komsinicu, sa kojom promenis par reci s´vremena na vreme, to je druga stvar.
to je to...kad počnem da slušam (čitam) priče nije sve u izgledu, izgled nije bitan, pripadne mi muka
dotle sam čito, dalje nisam
Bas da vidim koja riba koja iole lici na nesto ce da se seta sa nekim bangavim...jedino tajno i ako je neki interes u pitanju mozda. Obrnuto ista prica.
Fazon "dobra si dusa, ali prosetaj malo..."![]()
Šta bi s guzicom?![]()
Bas da vidim koja riba koja iole lici na nesto ce da se seta sa nekim bangavim...jedino tajno i ako je neki interes u pitanju mozda. Obrnuto ista prica.
Fazon "dobra si dusa, ali prosetaj malo..."![]()
Ma imas toliko primera gde su dobre ribe sa nekim gaborima. Naravno, ako imaju lovu, itd. Obrnut slucaj (dobar frajer sa ruznom zenom) je znatno redja situacija. Ali hajde sad kao da ne znamo za sve one lepotice koje su sa matorim gaborima, kao, svidelo mi se jer jer zanimljiv.
duhovit gabor
Pojasnite mi izraz gabor![]()