Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.209
E ebala vas milka sta se lepite za nju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..onda je ova falsh i po, nema ni kockice nego trouglove..

Ma neeeee
To je kupio da izgazi i spali

A mozda je June imao podliji plan.
Da nam otvori secerne apetite pa mi budemo debeli a on fit.
Onda dodje i kaze "Pa da , rekao sam vam ! "
Novembarka obustavi jedenje odmah!

Brao to sam teo aj varjacu u ruke sta radis ovde

Ili ste moyda yaboravili da postoji i fals milka ???
Ima tri godine da sam je slikala i stavila na forum.
Sve je isto samo Milke nema , cokolada je unutra bljak.

У ЕУ су сва паковања смањили од кад објављено да је почела криза.Pa ajde pricaj

ma to keva nonstop dobija tako zavrsava nesto preko veze
ma to keva nonstop dobija tako zavrsava nesto preko veze

... ti mora da si samacPretpostavljam da vecina ne obraca paznju i da sve trpa u korpu po navici al da vam malo skrenem paznju na navonastale prevare..svojevremeno su smanjili tunjevinu perla za 20gr a cena skace..sad se to desilo sa milka cokoladama za citavih 50gr..a cena ista..signal pasta za zube sa 100ml na 75..cena ostaje ista ili poskupljuje a sisanje naivnog naroda prolazi neprimeceno..pa stoga dajte da stanemo na rep lopovimabilo bi dobro mozda i da pisete gde su isti proizvodi jeftiniji..evo ja juce na buvljaku kupio nesquik od 800g za 260..a mislim da je preko 400 u prodavnici..koji lopovluk

Pretpostavljam da vecina ne obraca paznju i da sve trpa u korpu po navici al da vam malo skrenem paznju na navonastale prevare..svojevremeno su smanjili tunjevinu perla za 20gr a cena skace..sad se to desilo sa milka cokoladama za citavih 50gr..a cena ista..signal pasta za zube sa 100ml na 75..cena ostaje ista ili poskupljuje a sisanje naivnog naroda prolazi neprimeceno..pa stoga dajte da stanemo na rep lopovimabilo bi dobro mozda i da pisete gde su isti proizvodi jeftiniji..evo ja juce na buvljaku kupio nesquik od 800g za 260..a mislim da je preko 400 u prodavnici..koji lopovluk