Nisam naivan

Ili ste moyda yaboravili da postoji i fals milka ???
Ima tri godine da sam je slikala i stavila na forum.
Sve je isto samo Milke nema , cokolada je unutra bljak.

evo je, to je ta, secam je se :lol:

abq8es.jpg

danas sam tek shvatio da milka od 300 više nije milka od 300 već 250
i strašno me pogodilo :(

a cene me ne sekiraju niti ih znam i gledam

i zaboga, sve sve, al kupovina čoko-proizvoda na buvlhjaku.... :confused:

Davno je bila polemika o delikates papiru na vagi..:rtfm:
Pa se lepo jedno vreme merilo na celofanu ....
Ali sada je opet papir kao da treba sveske da uvijamo a ne za 100gr salame dobijes i papir od 0.5 ili 10gr.Pa puta cena:roll:
Posto sam bivsi trgovac znam da mora da se u nesto uvije i izmeri...
Ali nikako ne u papir od pola metra....A cena tog papira je oko 100din po kili :mrgreen:
I znam da kod inspekcije ne prolazi to - da je to delikates papir.
Ne bunim se jer znam da nisu prodavci krivi nego sefovi i firme.
I nista nije falilo dok smo delikates uvijali u celofane;)

Pretpostavljam da vecina ne obraca paznju i da sve trpa u korpu po navici al da vam malo skrenem paznju na navonastale prevare..svojevremeno su smanjili tunjevinu perla za 20gr a cena skace..sad se to desilo sa milka cokoladama za citavih 50gr..a cena ista..signal pasta za zube sa 100ml na 75..cena ostaje ista ili poskupljuje a sisanje naivnog naroda prolazi neprimeceno..pa stoga dajte da stanemo na rep lopovima:banovati:bilo bi dobro mozda i da pisete gde su isti proizvodi jeftiniji..evo ja juce na buvljaku kupio nesquik od 800g za 260..a mislim da je preko 400 u prodavnici..koji lopovluk:evil:
... ti mora da si samac ;)

Pretpostavljam da vecina ne obraca paznju i da sve trpa u korpu po navici al da vam malo skrenem paznju na navonastale prevare..svojevremeno su smanjili tunjevinu perla za 20gr a cena skace..sad se to desilo sa milka cokoladama za citavih 50gr..a cena ista..signal pasta za zube sa 100ml na 75..cena ostaje ista ili poskupljuje a sisanje naivnog naroda prolazi neprimeceno..pa stoga dajte da stanemo na rep lopovima:banovati:bilo bi dobro mozda i da pisete gde su isti proizvodi jeftiniji..evo ja juce na buvljaku kupio nesquik od 800g za 260..a mislim da je preko 400 u prodavnici..koji lopovluk:evil:

Ne znam za vas ali ja kad nešto kupujem uvek upoređujem cenu sa gramažom.

Ali te prevare od strane trgovaca traju već dugo, recimo kad na pakovanju imate napisano da proizvođač daje gratis 25% proizvoda taj proizvod je kod nas skuplji od istog sa gramažom koja je zaista manja od te za taj ‚‚poklon‚‚...tj plaćate za to što je proizvođač dao kao gratis.

Back