Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.092
E ebala vas milka sta se lepite za nju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..onda je ova falsh i po, nema ni kockice nego trouglove..![]()

Ma neeeee
To je kupio da izgazi i spali

A mozda je June imao podliji plan.
Da nam otvori secerne apetite pa mi budemo debeli a on fit.
Onda dodje i kaze "Pa da , rekao sam vam ! "
Novembarka obustavi jedenje odmah!

Brao to sam teo aj varjacu u ruke sta radis ovde![]()

Ili ste moyda yaboravili da postoji i fals milka ???
Ima tri godine da sam je slikala i stavila na forum.
Sve je isto samo Milke nema , cokolada je unutra bljak.

У ЕУ су сва паковања смањили од кад објављено да је почела криза.Pa ajde pricaj![]()

ma to keva nonstop dobija tako zavrsava nesto preko veze

... ti mora da si samacPretpostavljam da vecina ne obraca paznju i da sve trpa u korpu po navici al da vam malo skrenem paznju na navonastale prevare..svojevremeno su smanjili tunjevinu perla za 20gr a cena skace..sad se to desilo sa milka cokoladama za citavih 50gr..a cena ista..signal pasta za zube sa 100ml na 75..cena ostaje ista ili poskupljuje a sisanje naivnog naroda prolazi neprimeceno..pa stoga dajte da stanemo na rep lopovimabilo bi dobro mozda i da pisete gde su isti proizvodi jeftiniji..evo ja juce na buvljaku kupio nesquik od 800g za 260..a mislim da je preko 400 u prodavnici..koji lopovluk
![]()
Pretpostavljam da vecina ne obraca paznju i da sve trpa u korpu po navici al da vam malo skrenem paznju na navonastale prevare..svojevremeno su smanjili tunjevinu perla za 20gr a cena skace..sad se to desilo sa milka cokoladama za citavih 50gr..a cena ista..signal pasta za zube sa 100ml na 75..cena ostaje ista ili poskupljuje a sisanje naivnog naroda prolazi neprimeceno..pa stoga dajte da stanemo na rep lopovimabilo bi dobro mozda i da pisete gde su isti proizvodi jeftiniji..evo ja juce na buvljaku kupio nesquik od 800g za 260..a mislim da je preko 400 u prodavnici..koji lopovluk