Nisam mogla/mogao da ne primjetim....

da ukusi nisu svima isti.....
dukat-32.jpg

Da otkad mi je Sanja sa fakulteta postala pratilac na instagramu, da često i danju i noću mislim na nju. Moj mališa više nije mali (makar noću) :hahaha:, i sav je nešto uzbudjen, iako Sanja na svom instagram profilu nema čak ni jednu sliku u kupaćem (šta bi bilo da ima... Kapiram da bi se mališa tresao i danju i noću :hahaha: ). Čak mi je Sanja nešto i preozbiljna preko slika koje je okačila, ali ne vredi, ja kao da non stop mislim na nju. Mota mi se po glavi da je to valjda neka od retkih obostranih ljubavi u mom životu bila. Na instagramu mi je otkad mi je postala pratilac nekoliko dana uzastopce lakovala šta god bih okačio.
Meni očito treba neko da mi opali takvu šamarčinu (npr. taj njen dečko, ako joj je to dečko na njenim slikama-npr možda je burazer) ili da me danima poliva hladnom vodom. Nemam njen broj mobilnog, nema fejsbook, ne znam ništa o njoj otkad sam završio fakultet, ali je očito mnogo volim. Ne znam ni kako da stupim u kontakt sa njom, i dal bi to nakon toliko godina imalo smisla. Ne znam, stvarno ne znam... :roll:

Poslednja izmena:

Back