Nisam mogla/mogao da ne primjetim....

Da Milja ima i druga interesovanja,koja su meni bliza..

Da je Poli primetila i moja druga interesovanja:)
Ne volim mnogo ovde da pišem, primetila sam da mnogi dosta toga shvate pogresno, a ne volim takve situacije, makar bile i na forumu.
Poli, imam ja jos neka interesovanja, kreativna, ne slikam kao ti, ali pravim neke stvari i vezana sam za boje , to mnogo volim da radim, volim da se igram sa bojama itd:)

Da je za vreme trajanja moje kazne, odnosno zabrane ulaska, otišao neko ko nije trebao da ode..

Niste Vi imali nikakvu zabranu ulaska. C1 je najblaža kazna i ne podrazumeva nikakve "zabrane". Kod mene bi dobili minimum C3 za ono što ste uradili.
To bi bila zabrana, najkraća moguća.
Vi ste bili roze sve vreme, kao i mnogo puta do sada, jer pokušavate da ugasite taj nalog, ali vam to ne uspeva jer ste zaboravili šifru, zar ne ?
Od noćas ste ponovo plavi, meni ništa ne može da promakne kao što vidite.
Čak ste i nekoliko avatara promenili. Mislite da je taj dobar ? :lol:

Otišao je vaš klon, ali ste se vi zato vratili :rotf:

Poslednja izmena:
Ja sam plava već par dana, a ne od noćas...a moj muž nije moj klon...i nije otišao
Otišla je *Daca*, na nju sam mislila, kada sam napisala da je otišao neko ko nije trebao..
A ako imate mogućnost, dajte i taj C3 , ili ban..šta već mislite da zaslužujem.
Ne vidim ni problem što ja menjam avatare, menjaju ih i drugi i češće nego ja, ali se ja u to ne mešam.
Vaša očigledna namera je da me ponovo isprovocirate, pa da dobijem tu neku težu kaznu, samo se pitam , zašto toliko smetam?

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam plava već par dana, a ne od noćas...a moj muž nije moj klon...i nije otišao
Otišla je *Daca*, na nju sam mislila, kada sam napisala da je otišao neko ko nije trebao..
A ako imate mogućnost, dajte i taj C3 , ili ban..šta već mislite da zaslužujem.
Ne vidim ni problem što ja menjam avatare, menjaju ih i drugi i češće nego ja, ali se ja u to ne mešam.
Vaša očigledna namera je da me ponovo isprovocirate, pa da dobijem tu neku težu kaznu, samo se pitam , zašto toliko smetam?

I ja sam mislila na Dacu. I nije tačno da ste plavi više dana.
Kada neko sam ode, umesto nicka piše gost123456, kada je neko trajno banovan, nick mu pocrni.

Kada sam ja to vas provocirala ? Mislim da je situacija baš suprotna.
Vi ste ti koji ste mene non-stop zasipali pp, umesto da se obratite na za to odgovarajuće mesto.

Kalimero - ja završavam ovu prepisku. ENDE !!!

Niste Vi imali nikakvu zabranu ulaska. C1 je najblaža kazna i ne podrazumeva nikakve "zabrane". Kod mene bi dobili minimum C3 za ono što ste uradili.
To bi bila zabrana, najkraća moguća.
Vi ste bili roze sve vreme, kao i mnogo puta do sada, jer pokušavate da ugasite taj nalog, ali vam to ne uspeva jer ste zaboravili šifru, zar ne ?
Od noćas ste ponovo plavi, meni ništa ne može da promakne kao što vidite.
Čak ste i nekoliko avatara promenili. Mislite da je taj dobar ? :lol:

Otišao je vaš klon, ali ste se vi zato vratili :rotf:

I ja sam mislila na Dacu. I nije tačno da ste plavi više dana.
Kada neko sam ode, umesto nicka piše gost123456, kada je neko trajno banovan, nick mu pocrni.

Kada sam ja to vas provocirala ? Mislim da je situacija baš suprotna.
Vi ste ti koji ste mene non-stop zasipali pp, umesto da se obratite na za to odgovarajuće mesto.

Kalimero - ja završavam ovu prepisku. ENDE !!!

Ove prepiske nije trebalo ni da bude. Kalimero? Dobro, možete me zvati i loncem , samo me nemojte razbiti.

Da možda moram menjati e-meil adresu, ne samo na ovom sajtu. Neću da mi e-meil na forumu bude meil koji koristim za posao, ili bilo koji privatno, a sa druge strane ne bih npr želeo da dodjem u situaciju (ko sa jednim drugim forumom) da ne mogu da udjem na forum jer imam problema vezanih za e-meil (menjao sam e-meil adesu, pa na toj promenjenoj moram da verifikujem akaunt, pa mi traži neka pod pitanja od pre pet ili 10. godina, a ja ne mogu da ih se setim, pa ne mogu da udjem na e-meil)

Back