Niš: Šaban dobio bulevar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја у Мокрањчевој, тако да се не мешам у тај твој атар!:mrgreen:
П.С.
Ако поставиш и нешто од Шемсе ..........дотућићеш је!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

slika001.th.jpg

Evo ti jedna radnja u Podvrce...:lol:
http://img237.imageshack.us/img237/5417/slika001.jpg

Lepo kažu ljudi, izbegavaj ove s južnU prugu, nema gorih primitivaca i prostaka.
U rl takve ni ne primećujem, al eto u virtuelnom se poneki nalepi ko krpelj.

O primitivizmu i prostoti, a nadasve nekulturi, mnogi Beograđani bolje da ćute. Mislim na kulturu u odnosima s ljudima... :thumbdown: Naravno, ja neću reći da su svi takvi, kao što ti to činiš sada...

Evo jednog mog iskustva sa kulturnim Beograđanima:

Vraćam se kući oko 3 ujutru. Pored mene staje auto sa BG tablicama i pitaju me gde je hotel "My place". Ja im kažem "Samo da razmislim, izvinjavam se" (ne znam šta mi je to trebalo :roll: da se izvinjavam). Cura iz auta će meni "Ajde razmisli, mis'im ako si, znači, u stanju". Onda kreće ono hahahahaha u autu (gde ih je bilo petoro). Put sam im objasnio drugačije nego što je trebalo i drago mi je zbog toga... :evil:

To je jedan primer 011 kulture.
Opet, za razliku od tebe, ne tvrdim da su svi takvi, što bi značilo da ti slobodno možeš sa svojim predrasudama da uđeš u auto ovih kulturnih likova i ludo se sa njima zabavljaš... ;)

O primitivizmu i prostoti, a nadasve nekulturi, mnogi Beograđani bolje da ćute. Mislim na kulturu u odnosima s ljudima... :thumbdown: Naravno, ja neću reći da su svi takvi, kao što ti to činiš sada...

Opet, za razliku od tebe, ne tvrdim da su svi takvi, što bi značilo da ti slobodno možeš sa svojim predrasudama da uđeš u auto ovih kulturnih likova i ludo se sa njima zabavljaš... ;)

..a, ovo je tvoj primer kulture.."Put sam im objasnio drugačije nego što je trebalo i drago mi je zbog toga."..:roll:..bash si kulturan ..:lol:

Za razliku od slučaja koji si opisao, ja uvek ljubazno objasnim i pomognem svima koji mi se kulturno obrate. To samo govori o tebi i tvojoj kulturi.
A to što muziku Šabana ne volim i ne smatram ga umetnikom, nije razlog za vređanje i diskvalifikacije.

Poslednja izmena:
Ne, nisi uopšte pogodio. Nemam ama nikakve veze, sa pomenutim krajevima
Verovao ili ne postoje i autohtoni Beograđani, jesu retkost, ali postoje.;)
pa sa obzirom da su pore ustanka Bg naseljavali iskljucivo Turci i Jevreji i da je hriscanskoj raju bilo zabranjeno naseljavanje u istom , onda je moguce da si autohtona ako si potomak negog age ili bega , recimo pokojni Alija je bio potomak stare autohtone beogradske familije :mrgreen:

pa sa obzirom da su pore ustanka Bg naseljavali iskljucivo Turci i Jevreji i da je hriscanskoj raju bilo zabranjeno naseljavanje u istom , onda je moguce da si autohtona ako si potomak negog age ili bega , recimo pokojni Alija je bio potomak stare autohtone beogradske familije :mrgreen:

E vidiš, ne poznaješ istoriju Beograda, jer osim Turaka i Jevreja u Beogradu su živeli i Srbi.
Imaš na Dorćolu spomenik Čukur česmu, koja je jedno od svedočanstava tog vremena.
Inače, po fizičkom izgledu, podsećam na severne narode, Ruskinje, Šveđanke, Nemice, tako da si i u ovoj pretpostavci totalno omanuo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back