gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Ја у Мокрањчевој, тако да се не мешам у тај твој атар!
П.С.
Ако поставиш и нешто од Шемсе ..........дотућићеш је!![]()
Evo ti jedna radnja u Podvrce...

http://img237.imageshack.us/img237/5417/slika001.jpg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја у Мокрањчевој, тако да се не мешам у тај твој атар!
П.С.
Ако поставиш и нешто од Шемсе ..........дотућићеш је!![]()

Добро де, није ми баш Подврце родни крај, али јесам родом из Лесковца!![]()
Evo ti jedna radnja u Podvrce...![]()

Tesko sprovodljivo.Nemoj da si kompleksaś...

Nije ti loše u taj tvoj Niš (iliti Šabanovac). Jel ti to familija?
Al' meni je ipak draža ova muzika.![]()

Crna Gora i Sajbija, to je moja familija...
Nego, jel su ovo Koštunicine mačke?
Nisu, već Šabanove.
P.S. Kaže se Koštuničine, ne Koštunicine.
Bravo, bravo vidim vešta si sa jezikom...
(Izvini ako si invalid.)Jel ti za kucanje koristiš jezik?(Izvini ako si invalid.)
Pa ti me ne opominješ za gešku u kucanju, nego za pravopisnu, jezičku grešku...![]()
Naravno za pravopisnu grešku, ali kuca se rukama, ne jezikom, a ti neuspešno pokušavaš celu stvar da prebaciš na vulgarnu, primitivnu aluziju. (valjda znaš šta je aluzija?)

Lepo kažu ljudi, izbegavaj ove s južnU prugu, nema gorih primitivaca i prostaka.
U rl takve ni ne primećujem, al eto u virtuelnom se poneki nalepi ko krpelj.

Lepo kažu ljudi, izbegavaj ove s južnU prugu, nema gorih primitivaca i prostaka.
Vraćam se kući oko 3 ujutru. Pored mene staje auto sa BG tablicama i pitaju me gde je hotel "My place". Ja im kažem "Samo da razmislim, izvinjavam se" (ne znam šta mi je to trebaloda se izvinjavam). Cura iz auta će meni "Ajde razmisli, mis'im ako si, znači, u stanju". Onda kreće ono hahahahaha u autu (gde ih je bilo petoro). Put sam im objasnio drugačije nego što je trebalo i drago mi je zbog toga...
![]()
ал' ви не слушате!!!БЕЕЕЕЕЖ'МОООООО!
'ЕБАЋЕ НАМ КЕВУ!![]()

a ti si sigurno stara Beogradzanka kojoj je djedo napasao stoku po nekoj Dinari, Kozari i ostalim Durmitorima![]()

O primitivizmu i prostoti, a nadasve nekulturi, mnogi Beograđani bolje da ćute. Mislim na kulturu u odnosima s ljudima...Naravno, ja neću reći da su svi takvi, kao što ti to činiš sada...
Evo jednog mog iskustva sa kulturnim Beograđanima:
To je jedan primer 011 kulture.
Opet, za razliku od tebe, ne tvrdim da su svi takvi, što bi značilo da ti slobodno možeš sa svojim predrasudama da uđeš u auto ovih kulturnih likova i ludo se sa njima zabavljaš...![]()

O primitivizmu i prostoti, a nadasve nekulturi, mnogi Beograđani bolje da ćute. Mislim na kulturu u odnosima s ljudima...Naravno, ja neću reći da su svi takvi, kao što ti to činiš sada...
Evo jednog mog iskustva sa kulturnim Beograđanima:
To je jedan primer 011 kulture.
Opet, za razliku od tebe, ne tvrdim da su svi takvi, što bi značilo da ti slobodno možeš sa svojim predrasudama da uđeš u auto ovih kulturnih likova i ludo se sa njima zabavljaš...![]()
a ti si sigurno stara Beogradzanka kojoj je djedo napasao stoku po nekoj Dinari, Kozari i ostalim Durmitorima![]()
pa sa obzirom da su pore ustanka Bg naseljavali iskljucivo Turci i Jevreji i da je hriscanskoj raju bilo zabranjeno naseljavanje u istom , onda je moguce da si autohtona ako si potomak negog age ili bega , recimo pokojni Alija je bio potomak stare autohtone beogradske familijeNe, nisi uopšte pogodio. Nemam ama nikakve veze, sa pomenutim krajevima
Verovao ili ne postoje i autohtoni Beograđani, jesu retkost, ali postoje.![]()

А кад'се отцепљујете!?:hahaha:Ne, nisi uopšte pogodio. Nemam ama nikakve veze, sa pomenutim krajevima
Verovao ili ne postoje i autohtoni Beograđani, jesu retkost, ali postoje.![]()

pa sa obzirom da su pore ustanka Bg naseljavali iskljucivo Turci i Jevreji i da je hriscanskoj raju bilo zabranjeno naseljavanje u istom , onda je moguce da si autohtona ako si potomak negog age ili bega , recimo pokojni Alija je bio potomak stare autohtone beogradske familije![]()