Niš: Šaban dobio bulevar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, u Nisu i ne samo u Nisu vec i u drugim delovima Srbije treba da postoje ulice koje ce nositi ime Sabana Bajramovica. Ali to ne znaci da zbog toga treba menjati imena postojecih ulica i bulevara.

To ne treba politizirati vec treba ljudima dozvoliti da slobodno izaberu ime svoje ulice gde zive.

Gradovi se razvijaju, grade se nove ulice, novi bulevari, i tim novim ulicama i novim bulevarima treba davati imena novih licnosti koje su svojim zivotom zasluzila tu pocast.

Jedan od takvih je i Saban Bajramovic.

S postovanjem svima.

Eto jednog, kulturnog i nadasve dobronamernog predloga, kojeg bi gradski oci trebalo svakako da uzmu u obzir...

..pa bash zato si trebao da budesh kulturan, a ne da se spushtash na nivo neke pijane seljanke..e, moj shabane..pa ti pokazujesh svoju kulturu, a oni su pokazali svoju..tako da je bilo naleteo bg shaban na shabana..:lol:

Da sam ja Beograđanin, a ovi iz auta sa Južne pruge, kako bi to onda komentarisao?

Znam - "Ma teraj ih u đavola, mamu im malograđansku!"
Naravno, ti toga nisi ni svestan.

Stepen kulture ne meri se spremnošću da dozvoljavaš da te neko podhebava ni za šta, pa mu još i pomogneš zbog toga...
Dugove vraćam uredno to nema veze sa nekulturom...
To što ti opisuješ ravno je mazohizmu...

Ako nekom ne želiš iz ovih ili onih razloga da pomogneš, nemoj mu ni odmagati.

Oni nisu prema meni izrazili poštovanje. Ako nekog pitaš za pomoć, a onda ga zahebavaš, to znači da tog nekog ne smatraš čovekom... Ko god se tako ponaša, ne zaslužuje bolje.

Evo drugog primera, koji će, nadam se okončati ovu raspravu:

Vraćam se sa faksa. Vozač kamiona iz BG-a staje pored mene i pita me za put do Elektronske industrije. Objasnio sam mu, ali je bilo malo komplikovanije. On me je zamolio da uđem u kamion i pođem s njim do određene tačke, nakon čega će lakše da se snađe (jer mi je, inače, bilo usput do kuće). Ušao sam u kamion, popričao s čovekom sasvim normalno, malo smo se i našalili nešto, a onda je pokušao da me poljubi :hahaha:.

Šalim se. :hahaha: Onda sam mu objasnio nadalje kako da dođe do EI, čovek se zahvalio meni za pomoć, ja njemu za prevoz i rastali smo se ko ljudi.
Poenta je da svuda imaš seljaka i dobrih i kulturnih ljudi. Ali hvatati se za onu "nemoj da mu se spuštaš na nivo" je krajnje licemerno. Ne treba se spustati ni na čiji nivo, ali, što je najvažnije, ne treba sebe spuštati ni pred kim i ostajati dužan bilo kome, iz bilo kojih razloga.
Dakle, ko tebe kamenom, ti njega čekićem. Ono drugo važi za budale...

Poslednja izmena:
Da sam ja Beograđanin, a ovi iz auta sa Južne pruge, kako bi to onda komentarisao?

Znam - "Ma teraj ih u đavola, mamu im malograđansku!"
Naravno, ti toga nisi ni svestan.

Stepen kulture ne meri se spremnošću da dozvoljavaš da te neko podhebava ni za šta, pa mu još i pomogneš zbog toga...
Dugove vraćam uredno to nema veze sa nekulturom...
To što ti opisuješ ravno je mazohizmu...

..za vreme bombardovanja se pojavio neki lik kod nas na keju, na splavu gde smo se skupljali mi lokalci i krenuo sa nekim forama tipa "ja sam iz unutrashnjosti bre", pa onda ti se unese u facu i podrigne..mi mu platili pice, poprichali malo sa njim i iskulirali ga, mada ga je vecina izignorisala..videli da je sam u nepoznatom gradu i da je pogubljen..eto..a mogli smo da ga nateramo da jede sadrzhaj svoje unutrashnjosti..i nismo se osecali ni malo mazohistichki..valjda smo navikli na takve situacije..bemliga..

..za vreme bombardovanja se pojavio neki lik kod nas na keju, na splavu gde smo se skupljali mi lokalci i krenuo sa nekim forama tipa "ja sam iz unutrashnjosti bre", pa onda ti se unese u facu i podrigne..mi mu platili pice, poprichali malo sa njim i iskulirali ga, mada ga je vecina izignorisala..videli da je sam u nepoznatom gradu i da je pogubljen..eto..a mogli smo da ga nateramo da jede sadrzhaj svoje unutrashnjosti..i nismo se osecali ni malo mazohistichki..valjda smo navikli na takve situacije..bemliga..

Da, da, baš ste ispali lafofi. ;) Tebi je to normalno? Koga ti farbaš ovde, bre? :)

Meni kad neko podrigne u facu, ja ga oteram u tri lepe, baš kao one u autu. ;)

Mazohisti se obično ne osećaju mazohistički. Oni se osećaju normalno posle toga.

To što ste uradili s tim čovekom takođe nije ni humano, jer podržavate razvoj kretenizma. Da ste ga odhebali, ne bi se tako ponašao više.

Ako je tebi teranje na ishranu sopstvenom unutrašnošću ravno onome što sam ja učinio s auto BGovcima, onda stvarno preteruješ... :confused:

Ne kažem ja da treba ikoga da biješ, ali ne treba da mu platiš piće. Jer, ako ti neko podriguje u facu, taj nije pogubljen, nego je kreten koga treba izbegavati.

Da, da, baš ste ispali lafofi. ;) Tebi je to normalno? Koga ti farbaš ovde, bre? :)

Meni kad neko podrigne u facu, ja ga oteram u tri lepe, baš kao one u autu. ;)

Mazohisti se obično ne osećaju mazohistički. Oni se osećaju normalno posle toga.

To što ste uradili s tim čovekom takođe nije ni humano, jer podržavate razvoj kretenizma. Da ste ga odhebali, ne bi se tako ponašao više.

Ako je tebi teranje na ishranu sopstvenom unutrašnošću ravno onome što sam ja učinio s auto BGovcima, onda stvarno preteruješ... :confused:

Ne kažem ja da treba ikoga da biješ, ali ne treba da mu platiš piće. Jer, ako ti neko podriguje u facu, taj nije pogubljen, nego je kreten koga treba izbegavati.

..ozbiljno je bilo tako..valjda zbog bombardovanja , pa smo rachunali da je prolupao..i to j e to..nije nam bilo bitno to shto je iz neke palanke i shto ima kompleks nizhe vrednosti koji projektuje kroz taj odnos koji ima prema nama koji zhivimo tu..kao, mi smo krivi shto je neko nesposobni luzer..a, i nemam pojma shto sam ti isprichao ovo..mozhda bi trebao da izbegavam ovakve teme..:lol:

..ozbiljno je bilo tako..valjda zbog bombardovanja , pa smo rachunali da je prolupao..i to j e to..nije nam bilo bitno to shto je iz neke palanke i shto ima kompleks nizhe vrednosti koji projektuje kroz taj odnos koji ima prema nama koji zhivimo tu..kao, mi smo krivi shto je neko nesposobni luzer..a, i nemam pojma shto sam ti isprichao ovo..mozhda bi trebao da izbegavam ovakve teme..:lol:

Ne znam, možda širiš tu priču da bi došao u Niš da ti neko plati piće na istu foru :hahaha: Kao, ej pa mi smo jednog vašeg tako častili! :hahaha:

Ako je čovek bio psihijatrijski slučaj, to je druga priča... Uostalom, ti znaš. Ali, ako bi meni neko podrigivao u facu, nisam siguran šta bih radio...:neutral:

Svaka čast na jakim živcima.

P.S. Ja nisam planirao da ovo pretvorim u BG-NI raspravu. Moja poenta je bila i ostala da kretena imaš svuda, te da ih i u BG-u ima sasvim dovoljno... Ima ih i Nišu naravno (samo manje malo, to su možda oni što su došli iz BG-a) :hahaha::hahaha::hahaha:

:mrgreen:

Ne znam, možda širiš tu priču da bi došao u Niš da ti neko plati piće na istu foru :hahaha: Kao, ej pa mi smo jednog vašeg tako častili! :hahaha:

Ako je čovek bio psihijatrijski slučaj, to je druga priča... Uostalom, ti znaš. Ali, ako bi meni neko podrigivao u facu, nisam siguran šta bih radio...:neutral:

Svaka čast na jakim živcima.

P.S. Ja nisam planirao da ovo pretvorim u BG-NI raspravu. Moja poenta je bila i ostala da kretena imaš svuda, te da ih i u BG-u ima sasvim dovoljno... Ima ih i Nišu naravno (samo manje malo, to su možda oni što su došli iz BG-a) :hahaha::hahaha::hahaha:

:mrgreen:

...pa ima neka proporcija valjda..u Bg-u ih sigurno ima vishe zato shto je veci grad..Bg je inache najvece selo na balkanu, ako niste znali..

Oni nisu prema meni izrazili poštovanje. Ako nekog pitaš za pomoć, a onda ga zahebavaš, to znači da tog nekog ne smatraš čovekom... Ko god se tako ponaša, ne zaslužuje bolje.

Dobro ti si tako postupio, a ja bih se jednostavo okrenula i otišla svojim putem, sigurno im ne bih pokazala pogrešan pravac.

Ima nešto što ljudi iskustveno zaključe o pojedinim mentalitetima. Tako sam zapazila, da pojedinci s juga, ne drže baš datu reč, nisu tačni i da imaju siroviji humor. Toliko o tome.

Pošto diskusija na ovoj temi odavno nema veze sa Šabanom Bajramovićem i nazivu ulica po njemu, nego se svela na raspravu na relaciji Bgd - Jug, odlučio sam da temu zatvorim.

Izvinjavam se postavljaču, ali drugačije nije moglo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back