Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rock-metal girl:Ja sam najveci zaludjenik za Nirvanu na svetu!!! Slusam je 10 godina (imam 14)i nije mi dosadila.
Da da da...samo te zamishljam onako sa 4 godine kako razumes sve njihove pesme!!!! I kako te duboko "dirnula" heart shaped box....Daj bre devojko
mnogo se lozis......Lepo je to sto ih slusas...slusam ih i ja...ali se ne primam kako sam najveci fan, i kako sam ih slusala sa 4 godine..pa necu da lazem sebe niti ljude na forumu...nemam nista od toga. Ja ih iskreno volim i nije mi potrebno da to svi oko mene znaju!
Eh ova danasnja omladina....![]()
Rock-metal girl:Ja sam najveci zaludjenik za Nirvanu na svetu!!! Slusam je 10 godina (imam 14)i nije mi dosadila. Kurta iskreno volim i cenim, sto ne znaci da se palim na njega. Bio je poseban i to niko ne moze da opovrgne. Ali, da nije bilo Davea, Krisa (on me sada malo i nervira) i Chada ne bi bilo ni Nirvane. Znas ono :
NIRVANA is the best,
* all the rest!!!
I jedno pitanjce:
Sta mislite o Dejvu Grolu i o Foo Fighters-ima? Je l da da su bljak?
yugoslav:Rock-metal girl:Ja sam najveci zaludjenik za Nirvanu na svetu!!! Slusam je 10 godina (imam 14)i nije mi dosadila. Kurta iskreno volim i cenim, sto ne znaci da se palim na njega. Bio je poseban i to niko ne moze da opovrgne. Ali, da nije bilo Davea, Krisa (on me sada malo i nervira) i Chada ne bi bilo ni Nirvane. Znas ono :
NIRVANA is the best,
* all the rest!!!
I jedno pitanjce:
Sta mislite o Dejvu Grolu i o Foo Fighters-ima? Je l da da su bljak?
JESU BAS SU BLJAK!!!!
hahahha
DA IMA!!! cao ja sam maja i OBOZAVAM NIRVANU!!!!!! ako hoces da me kontaktiras pisi mi na : not_alone_8@yahoo.co.uk... i plus sviram bubnjeve...xxnirvana 89:Dobro, vidim da ocde i nema nekih fanova Nirvane. :?