Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nocturna:Nema!!!![]()
![]()
![]()
Ne volimo bend! Mozda samo muziku.![]()
Roots:ne bih da zvucim pateticno ali svi su ogorceni na nirvanu zbog onog cuvenog natpisa na nekom od albuma,tako da uglavnom svi goyive samo pesme ali bend kao bend i ne bas....zbog novoselica ili neceg drugog.....nebitno
Keeper:Roots:ne bih da zvucim pateticno ali svi su ogorceni na nirvanu zbog onog cuvenog natpisa na nekom od albuma,tako da uglavnom svi goyive samo pesme ali bend kao bend i ne bas....zbog novoselica ili neceg drugog.....nebitno
"zabranjeno za pse i srbe" su stavljali hrvati koji su nam prosledjivali tada albume![]()
a ne Nirvana
Anonymous:Keeper:Roots:ne bih da zvucim pateticno ali svi su ogorceni na nirvanu zbog onog cuvenog natpisa na nekom od albuma,tako da uglavnom svi goyive samo pesme ali bend kao bend i ne bas....zbog novoselica ili neceg drugog.....nebitno
"zabranjeno za pse i srbe" su stavljali hrvati koji su nam prosledjivali tada albume![]()
a ne Nirvanada,znam za natpis,ali da su nam hrvati to slali... gotivim SAMO Kurta iz benda...ma muzika je strava!
Samo se ti teshi!!???!!! :?Keeper:Anonymous:Keeper:Roots:ne bih da zvucim pateticno ali svi su ogorceni na nirvanu zbog onog cuvenog natpisa na nekom od albuma,tako da uglavnom svi goyive samo pesme ali bend kao bend i ne bas....zbog novoselica ili neceg drugog.....nebitno
a ne Nirvanada,znam za natpis,ali da su nam hrvati to slali... gotivim SAMO Kurta iz benda...ma muzika je strava!
dobro, mozda nisu hrvati, ali nije ni nirvana i novoselic. jedna devojka mi je rekla da ima original album nevermind iz tog vremena i na njemu nista ne pise ......
Samo se ti teshi!!???!!! :?Keeper:Anonymous:Keeper:Roots:ne bih da zvucim pateticno ali svi su ogorceni na nirvanu zbog onog cuvenog natpisa na nekom od albuma,tako da uglavnom svi goyive samo pesme ali bend kao bend i ne bas....zbog novoselica ili neceg drugog.....nebitno
dobro, mozda nisu hrvati, ali nije ni nirvana i novoselic. jedna devojka mi je rekla da ima original album nevermind iz tog vremena i na njemu nista ne pise ......
Keeper:hehee. pa kako oces![]()
evo, teshim se ...... tesh tesh tesh![]()
Furerr:Nocturna:Nema!!!![]()
![]()
![]()
Harlem ???????????? Jel to? reci mi da je to!!!
NATCY!!!nirvana 89:Ma pričajte šta hoćete, ali NATPIS SU STAVILI HRVATI!!!![]()
Keeper:Roots:ne bih da zvucim pateticno ali svi su ogorceni na nirvanu zbog onog cuvenog natpisa na nekom od albuma,tako da uglavnom svi goyive samo pesme ali bend kao bend i ne bas....zbog novoselica ili neceg drugog.....nebitno
a ne Nirvana
Nocturna:Furerr:Nocturna:Nema!!!![]()
![]()
![]()
E bas (nije) to! 8)
:
Pa svidja mi se, recimo, Lithium.Furerr:Nocturna:Furerr:Nocturna:Nema!!!![]()
![]()
![]()
E bas (nije) to! 8)
:
A sta je onda?
ej bre ja obozavam nirvanu ko kaze da su losinirvana 89:Greska(ovo gore).